2:1
(1:0)
82. V. Folta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné utkání pro domácí Libišany!


Branky


6

V utkání Tlapnet krajského přeboru mezi Libišany a Litomyšlí se střetly dva týmy z Pardubického kraje. Utkání se konalo dne 1.4.2023 a mohli jsme vidět velmi vyrovnanou bitvu obou týmů. Nakonec se však domácí tým z Libišan dokázal radovat z vítězství, když porazil Litomyšl poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Kraják jediný střelec v prvním poločase

Domácí tým začal zápas velmi aktivně a snažil se od začátku utkání získat náskok. V 38. minutě se jim to podařilo, když se trefil Lukáš Kraják a dal tak vedení svému týmu. Hosté se však nevzdali a snažili se o vyrovnání. Do konce prvního poločasu se ale už nic nestalo.

Kraják znovu! tentokrát Ondřej

Domácí tým však nechtěl prohrát a snažil se o vítězství za každou cenu. V 88. minutě se trefil Ondřej Kraják a zajistil tak domácímu týmu vítězství. Litomyšl se snažila odpovědět, ale domácí tým dokázal své vedení ubránit a získat tři body.

Oba týmy předvedly kvalitní výkony, ale nakonec se více dařilo domácímu týmu z Libišan. Svojí aktivitou a bojovností dokázali získat vítězství a posunout se v tabulce krajského přeboru výše. Litomyšl si odváží pouze jeden bod, ale přesto se jednalo o kvalitní výkon.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Řekl bych kvalitní utkání s řadou šancí na obou stranách, kdy Libišany byly šikovnější v zakončení, myslím si že bylo k vidění řada pěkných šancí, kdy se hrál rychlý fotbal



Sestavy


FC Libišany
Z. Zasadil [-] - R. Ottmar [-] , R. Horyna [-] - Z. Chmelík [-] , A. Kaufman [-] (59. Z. Semelka [-] ) , O. Kraják [-] , F. Matějka [-] , L. Kraják [-] - J. Fidra [-] (72. R. Rosendorf [-] ) - P. Motyčka [-] , J. Vaníček [-] (64. J. Kaufman [-] )

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (58. P. Štarman [-] ) , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] , P. Malý [-] (46. M. Severa [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-]

ŽK: 49. J. Vaníček , 57. A. Kaufman - 16. M. Sršeň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra domácích

Libišany si na domácím hřišti dojdou pro tři body