4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět gólů v zápase mezi Litomyšlí a Přeloučí!


Branky


4. P. Štarman , 29. L. Tomšů (p.) , 46. M. Severa , 82. V. Folta - 77. T. Lipavský
6

Zápas mezi týmy Litomyšl a Přelouč, který se hrál 8. dubna 2023 od 16:00 v rámci 21. kola Tlapnet krajského přeboru. V tomto zápase zvítězil domácí tým Litomyšl nad soupeřem Přelouč výsledkem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dva góly

V první půli zápasu se domácí tým Litomyšl ujal vedení v 4. minutě, kdy se Petr Štarman prosadil a poslal míč do sítě hostujícího týmu. Ve 29. minutě pak domácí tým získal penaltu, kterou proměnil Lukáš Tomšů a tím poslal Litomyšl do vedení 2:0. Do konce poločasu se Přelouč snažila o snížení ale skvěle chytající Tomáš Jílek nedal šanci.

 

Tři góly v druhém

Ve druhé půli zápasu se domácí tým rychle prosadil, když se Martin Severa v 46. minutě dostal k míči a zvýšil vedení Litomyšle na 3:0. O sedm minut později se hostující tým Přelouč dočkal snížení, když se Tomáš Lipavský prosadil proti brankáři Litomyšle a poslal míč do sítě.

Avšak ve 82. minutě se domácí tým Litomyšl dokázal znovu prosadit, když Vojtěch Folta využil chyby hostující obrany a poslal míč do sítě Přelouče. Tento gól uzavřel skóre na konečných 4:1 ve prospěch Litomyšle.

Celkově byl to velmi úspěšný zápas pro domácí tým Litomyšl, který si dokázal vytvořit převahu a zaslouženě vyhrál nad soupeřem Přelouč.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: V utkáni jsme byli lepší, vypracovali jsme si více šancí zejména v prvním poločase, zhruba od 65. minuty nám došli síly a dostali jsme se pod tlak z čehož pramenil gol na 3:1. Přelouč si víc šancí nevypracovala a naopak my jsme z brejku navýšili vedení. Diváci mohli vidět celkem slušnou úroveň zvlášť v prvním poločase. Za zmínku stojí i gol na 3:1 kdy Folta přeběhl s balonem na kopačce téměř celé hřiště a nahrál spoluhráčovi do prázdné branky.

FK Přelouč
Vojta Voženílek: Zapas ovlivnil rychlý gol, který jsme inkasovali po nedusledne dostoupenem rohu. Brzký gol soupeře nakopl a po zbytek prvního poločasu byl lepším týmem. V druhém poločase jsme chtěli něco udělat s výsledkem, jenže po minutě hry jsme dostali tvrdou ránu v podobě gólu na 3:0. Tento gól nás paradoxně nakopl a stali jsme se lepším týmem, podařilo se nám vsítit gól na 3:1, bohužel par minut na to jsme inkasovali po čtvrté a bodové naděje pro nás tím skončily.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (71. L. Severa [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , P. Kundera [-] (87. M. Gyömber [-] ) , L. Tomšů [-] (67. L. Jiskra [-] ) , J. Štoudek [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-] (83. O. Bačík [-] )

FK Přelouč
O. Skalický [-] (84. J. Šutovec [-] ) - J. Hrečín [-] (51. R. Forman [-] ) , M. Kačírek [-] , J. Novák [-] , V. Vančura [-] (58. T. Lipavský [-] ) , L. Voženílek [-] , D. Oliva [-] , L. Chaloupský [-] , T. Husák [-] , J. Klas [-] (68. ) , V. Voženílek [-]

ŽK: 59. J. Novák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bouz Tomáš - BLEŠA Oldřich, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvítězí.