0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto loupilo v Bohdanči!


Branky


5

Lázně Bohdaneč a Vysoké Mýto B se střetly v 22. kole Tlapnet krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velinský poprvé

Zápas začal velmi rychle a hosté okamžitě zahrozili. Ve 4. minutě se Adam Velinský dostal k míči po přihrávce svého spoluhráče a krásně jej poslal za záda brankáře. Lázně Bohdaneč se snažily rychle odpovědět, ale obrana Vysokého Mýta B byla velmi pevná.

Domácí se snažili vyrovnat a vytvořit si šance, ale jejich útoky byly neúspěšné. Hosté si drželi vedení a bránili se. V 27. minutě měli Lázně Bohdaneč šanci po standardní situaci, ale míč minul branku.

Vysoké Mýto B mělo v útoku převahu a drželo míč na svých kopačkách. V 37. minutě se dostal k míči jeden z hráčů hostů, ale jeho střela trefila jen tyč branky.

První poločas skončil vedením hostů 1:0. Lázně Bohdaneč si musely najít způsob, jak se vrátit do hry, ale Vysoké Mýto B bylo pevně na obraně a nehodlalo pustit vedení.

Velinský podruhé

Druhý poločas začal podobně jako první, ale hosté se stali ještě aktivnějšími. V 52. minutě se Adam Velinský opět dostal k míči a krásně jej umístil do sítě. Lázně Bohdaneč se snažily bojovat, ale jejich útoky byly neúspěšné.

Hosté se snažili kontrolovat hru a udržovat míč na svých kopačkách. Lázně Bohdaneč se dostávaly k šancím, ale jejich střely byly buď zblokovány nebo minuly branku.

Utkání skončilo výhrou hostů 2:0



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: V prvním poločase jsme byli lepší, ale nedokázali jsme se prosadit více než jednou. Ve druhém poločase byl soupeř lepším týmem a hrálo se převážně na naši polovině. Měli jsme několik slibných brejků které jsme špatně řešili. Naštěstí jsme zápas zvládli a po 300 letech jsme zvítězili venku. Hrál se pěkný fotbal na velice kvalitním terénu, v útulném areálu a s velice kvalitním soupeřem. Za 3 body jsme rádi.



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - F. Panchártek [-] (46. R. Klouda [-] ) , T. Virt [-] , M. Hundák [-] , F. Janeček [-] (64. V. Koutský [-] ) , T. Klátil [-] , V. Kejmar [-] , V. Kakrda [-] (46. P. Břeň [-] ) , J. Koblížek [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - J. Mokrejš [-] , A. Velinský [-] , P. Tomášek [-] (61. V. Vařečka [-] ) , F. Wimmer [-] , T. Vopršálek [-] (46. K. Kabrhel [-] ) , M. Chadima [-] (56. V. Hájek [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] (89. J. Dastych [-] ) , M. Fišer [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 78. V. Kejmar , 78. L. Flekr , 82. J. Koblížek , 89. R. Klouda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Poláček Libor - LINHART Lukáš, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích