0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Litomyšl


Branky


6

V dohrávce 22. kola Tlapnet krajského přeboru se střetly týmy Choceň a Litomyšl. Utkání skončilo výhrou hostů s těsným výsledkem 0:1. Průběh zápasu byl vyrovnaný a plný vzrušení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bez branek, přestože oba týmy se snažily prosadit a ovládnout hru. V druhé části zápasu se však změnilo skóre.

V 53. minutě se hráč Litomyšle, Petr Štarman, prosadil a vstřelil jediný gól utkání. Jeho trefa znamenala vedení pro hostující tým 0:1.

Tým Choceň se snažil odpovědět a vyrovnat, ale nebyl schopen překonat obranu soupeře. Litomyšl se naopak bránila se všemi silami, aby si udržela vedení. Díky výbornému výkonu jejich brankáře a soustředěné hře celého týmu se jim podařilo udržet čisté konto a zvítězit 0:1.

Litomyšl tak získala cenné tři body za vítězství na hřišti soupeře. Choceň naopak utrpěla porážku a zůstala bez bodového zisku. Oba týmy předvedly bojovné výkony a poskytly divákům napínavé utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Radim Fikejz: Bohužel jsme nezvládli důležité domácí utkání. Stále nás trápí koncovka a na to pak doplacime. Soupeř si vypracoval tři šance a jednu proměnil to se nám bohužel nepodařilo. Musím však uznat že Litomyšl má velice kvalitní mužstvo a je vidět že jsou spolu dlouho pohromadě.




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (38. J. Gronych [-] ) , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Vychytil [-] (83. O. Dolníček [-] )

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] (92. O. Bačík [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (60. P. Malý [-] ) , P. Škeřík [-] (75. P. Urban [-] ) , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

ŽK: 45. J. Gronych , 73. P. Vychytil , 79. M. Fikejz - 90. T. Jílek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Pešek Martin - BOUZ Tomáš, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů