2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vítězství Horních Ředic


Branky


6

Zápas fotbalového krajského přeboru mezi FK Horní Ředice a TJ Jiskra Litomyšl se odehrál za příznivého počasí a na trávníku se střetly dva soupeři, kteří chtěli bodovat a udržet se na předních příčkách tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas byl poměrně vyrovnaný a bezbrankový. Obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale ani jednomu se nepodařilo skórovat. Domácí tým byl aktivnější a držel více míč, ale hosté se dokázali ubránit a často vyráželi do nebezpečných protiútoků.

Ve druhé půli se hra začala více otvírat a oba týmy se snažily hrát ofenzivněji. V 52. minutě se domácímu týmu podařilo skórovat díky A. Šenkýřovi, který využil nabídnutou příležitost a poslal míč do sítě. Hosté se snažili odpovědět, ale jejich snaha zůstávala neúspěšná.

V 81. minutě se podařilo FK Horní Ředice opět skórovat, tentokrát díky V. Morávkovi, který se dokázal prosadit před brankou soupeře. To již bylo pro hosty z Litomyšle nad jejich síly a zápas skončil vítězstvím domácího týmu 2:0. Díky této výhře si FK Horní Ředice udržel první místo v tabulce krajského přeboru a zůstává hlavním kandidátem na postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Jakub Březina: byl to vyrovnaný duel. Přežili jsme několik šancí Litomyšle, poté jsme udeřili z rohového kopu. Druhá branka v závěru nás uklidnila.

TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Domácí hráli více na míči ale nevypracovávali si moc šancí spíš vůbec žádný, ale dali nám góly po standartní situaci a pak po odrazu, kdy to tam hráč donesl více méně i s naším hráčem díky důrazu. My jsme si vytvořili asi 3 stoprocentní gólové šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Slušela by tomuto zápasu remíza, ale opět vyhrál tým, který dokázal dát gól jak už to tak bývá



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , J. Švec [-] (46. Č. Pithart [-] ) , A. Koreček [-] (46. O. Březina [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (86. D. Obermajer [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (70. D. Machatý [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , P. Malý [-] (46. P. Štarman [-] ) , J. Štoudek [-] (83. P. Kundera [-] ) , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] (83. M. Gyömber [-] ) , M. Severa [-] (88. L. Jiskra [-] )

ŽK: 62. A. Šenkýř .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - MACH Aleš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích