0:6
(0:2)
20. M. Sršeň (p.)
37. P. Štarman
60. J. Paclík
67. M. Lukas (vl.)
78. L. Severa
85. D. Šmíd
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany schytaly "tenisový kanár"


Branky


20. M. Sršeň (p.) , 37. P. Štarman , 60. J. Paclík , 67. M. Lukas (vl.) , 78. L. Severa , 85. D. Šmíd
6

V 26. kole krajského přeboru se utkaly týmy TJ Sokol Moravany a TJ Jiskra Litomyšl. Zápas skončil vysokým vítězstvím hostů Litomyšle se skóre 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo aktivně a oba týmy se snažily prosadit. V 20. minutě získali hosté penaltu, kterou s přehledem proměnil Michal Sršeň a poslal Litomyšl do vedení 1:0. Litomyšl pokračovala v útočné hře a v 37. minutě se jim podařilo navýšit své vedení, když se střelecky prosadil Petr Štarman.

Do druhého poločasu vstoupili hosté opět aktivně a v 60. minutě zaznamenal Jiří Paclík další gól pro Litomyšl, která si tak vypracovala třígólový náskok. V 67. minutě se hostům podařilo skórovat znovu, tentokrát vlastním gólem Marka Lukase. Litomyšl využívala každou šanci a v 78. minutě přidal gól Ladislav Severa. V závěru utkání se ještě jednou prosadil David Šmíd a definitivně potvrdil vítězství Litomyšle.

Zápas skončil výsledkem 6:0 pro Litomyšl, která byla velmi efektivní a využila své šance. Moravany se snažily, ale nedokázaly se prosadit a udržet obranu proti silnému útoku soupeře. Litomyšl tak zaslouženě získala tři body za vítězství a potvrdila svou kvalitu v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Na začátku zápasu hra byla celkem vyrovnaná, šance byly k vidění na obou stranách, kdy domácí trefili břevno a 1 šanci zneškodnil v posledních kolech výborně hrající Jílek. My jsme dokázali balon dostat do sítě z rohu, ale pro faul neplatil a následně se nám podařilo skórovat po penaltě. Po druhém vstřeleném golu jsme kontrolovali hru a domácí jsme do ničeho nepouštěli a kontrolovali hru.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - D. Teplý [-] , Š. Janatka [-] (73. D. Sokol [-] ) , J. Hurta [-] (66. M. Lukas [-] ) , M. Knotek [-] , M. Kosina [-] (73. A. Hájek [-] ) , J. Beran [-] (80. R. Šafránek [-] ) , J. Richter [-] , J. Lukas [-] , P. Formánek [-] , A. Záleský [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] (82. Š. Čermák [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (72. L. Jiskra [-] ) , J. Jireček [-] , O. Bačík [-] (55. P. Škeřík [-] ) , V. Folta [-] , J. Paclík [-] (78. D. Šmíd [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Gyömber [-] , M. Severa [-]

ŽK: 64. J. Lukas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rázek Stanislav - ČECH Karel, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích