Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Ředic


Branky


5

V zápase mezi týmy Horní Ředice a Heřmanův Městec se jednoznačně prosadil domácí tým Horní Ředice, který si připsal výhru 8:1. Již od začátku zápasu domácí tým ukazoval svou sílu a skórovací potenciál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal slibně pro Horní Ředice, když se v 17. minutě trefil Petr Fous a poslal domácí tým do vedení. O sedm minut později se zapsal mezi střelce David Obermajer, který navýšil náskok na 2:0. Poté přišla chvíle Václava Morávka, který se v rozmezí 30., 32. a 39. minuty trefil třikrát a zajistil svému týmu komfortní poločasové vedení 5:1. Mezi tyto góly se hostům podařilo snížit díky trefě Lukáše Trnky v 41. minutě.

Ve druhé půli pokračovala gólová kanonáda Horních Ředic. V 54. minutě se opět prosadil Václav Morávek, který si připsal svůj čtvrtý gól v utkání. V 73. minutě se na seznam střelců dostal i Dan Machatý, který zvyšoval náskok na 7:1 ve prospěch domácího týmu. O konečný výsledek se postaral opět Václav Morávek, když v 88. minutě dokonal svůj pohárový hattrick a upravil skóre na konečných 8:1.

Horní Ředice se prezentovaly skvělou hrou a výbornou střeleckou efektivitou. Nejvýraznější postavou utkání se stal Václav Morávek, který se blýskl čtyřmi góly a předvedl skvělý individuální výkon. Heřmanův Městec se snažil, ale nestačil na výkonnostní rozdíl mezi oběma týmy.

Výhra 8:1 pro Horní Ředice je pro něj zasloužená a potvrzuje jejich kvalitu. Heřmanův Městec se bude muset po této porážce zamyslet nad svým výkonem a pracovat na zlepšení před dalšími zápasy.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Dnešní zápas si myslím že není třeba hodnotit jinak než tak že si odvážíme z Horních Ředic ostudný výsledek, což se dalo čekat, náš výkon byl hodně vzdálen od ideálu, těžko se mi to hodnotí, domácí nás ve všech směrech jednoznačně přejeli, bohužel



Sestavy


FK Horní Ředice
D. Czeszewski [-] - D. Přibyl [-] , M. Plašil [-] , A. Koreček [-] (68. D. Machatý [-] ) , J. Březina [-] (60. J. Švec [-] ) , A. Šenkýř [-] (61. O. Březina [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , D. Obermajer [-] (33. Č. Pithart [-] ) , V. Skoumal [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] (46. V. Tomčík [-] ) , D. Salfický [-] , J. Hlaváč [-] , J. Voženílek [-] (71. M. Zelenka [-] ) , D. Turina [-] , T. Dvořáček [-] (34. J. Maruna [-] ) , D. Jablečník [-] , O. Hauf [-] , L. Trnka [-] , D. Zrůst [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: JUREČEK Michal - ILNYTSKA Marta, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích