3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství domácích!


Branky


6

V napínavém a vysoce kvalitním utkání mezi Litomyšlí a Moravskou Třebovou se diváci dočkali opravdové fotbalové lahůdky. Obě mužstva předvedla skvělou techniku, kombinační hru a bojovnost, která udělala zápas nezapomenutelným zážitkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litomyšl od samého začátku ukázala svou herní sílu a aktivně se hnala za vedením. V 11. minutě se jí to podařilo, kdy Vojtěch Folta zužitkoval přesnou přihrávku a zavěsil nařízenou brankou. Tento úvodní gól přinesl Litomyšli další sebevědomí a chuť po dalších úspěších.

V průběhu prvního poločasu Litomyšl neustále tlačila na Moravskou Třebovou a svou aktivitou si vytvářela další šance. V 34. minutě se po pěkné kombinaci dostal k zakončení Petr Kundera a přesnou střelou zvýšil vedení Litomyšle na 2:0. O čtyři minuty později pak přišla další rána pro hostující tým, kdy Petr Škeřík zvýšil skóre na 3:0. Litomyšl byla v prvním poločase suverénní a svou kvalitní hrou si zaslouženě vypracovala pohodlný náskok.

Ve druhém poločase se Moravská Třebová snažila odpovědět a vymanit se z tlaku Litomyšle. Postupem času se jim dařilo získávat více prostoru a přecházet k nebezpečným protiútokům. V 82. minutě se jim konečně podařilo snížit, kdy Milan Olejník využil svou šanci a poslal míč za záda litomyšlského brankáře.

Moravská Třebová se nadále snažila o zdramatizování zápasu, ale Litomyšl byla pevná ve své defenzívě a nedovolila soupeři další branky. V závěrečných minutách si dokonce Litomyšl vytvořila další příležitosti a mohla svůj náskok ještě navýšit.

Zápas skončil vítězstvím Litomyšle 3:1, která si tak připsala další tři body do tabulky. Obě mužstva si zaslouží pochvalu za svůj výkon, neboť předvedla kvalitní a atraktivní fotbalovou podívanou. Litomyšl se ukázala jako efektivnější tým, který dokázal využít své šance, zatímco Moravská Třebová ukázala bojovnost a snahu o obrat. Tento zápas jistě potěšil všechny fanoušky a přinesl jim radost z fotbalu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Zápas odpovídal postavení obou týmů v tabulce. My jsme více kontrolovali balon, dostávali se do brankových příležitostí a 3 jsme v prvním poločase využili, hosté se také dostali do 2 brankových příležitostí, ale chybělo jim trochu štěstí, kdy nastřelili brankovou konstrukci. Ve druhém poločase hra a tempo zápasu opadlo a zápas se dohrával. My jsme nevyužili řadu dalších šancí a hosté z jedné z mála šancí v druhém poločase udeřili, ale pouze korigovali skóre.




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (65. O. Bačík [-] ) , P. Škeřík [-] (76. L. Jiskra [-] ) , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (71. P. Malý [-] ) , V. Folta [-] , P. Kundera [-] (46. L. Severa [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] (58. L. Tomšů [-] ) , M. Sršeň [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - M. Šmerda [-] , M. Smékal [-] , P. Mikšánek [-] , J. Šafránek [-] , J. Lexmaul [-] , P. Lexman [-] , J. Schütz [-] , P. Bubela [-] , M. Olejník [-] , M. Štaffa [-] (64. H. Herasymenko [-] )

ŽK: 80. J. Jireček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - KOVÁŘ Matouš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích