0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mareš rozhodl pro Proseč!


Branky


6

Utkání mezi domácím Ústí a hostující Prosečí rozhodl jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Hostující celek se na tento zápas připravil velmi dobře po taktické stránce. Od první minuty se zaměřovali především na kvalitní defenzívu a domácí tým se nedostával k příliš vyloženým šancím na skórování. První poločas ale nenabídl ani využitou šanci ani z hostující strany a tak po prvním poločase šli hráči obou týmů do kabin za bezbrankového stavu.

Mareš rozhodl

I v druém poločase se hostující celek zaměřoval především na defenzivu a domácí tým měl s tím velké problémy. Navíc v 68. minutě se dostal k zakončení Tomáš Mareš a překonal domácího golmana Marka Hortlíka - 1:0. Zbytek zápasu se už tak kvalitně bránící hostující celek zaměřil ještě více na defenzivu a nepustil domácí k vyrovnání utkání a odváží si vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Ivo Batrla: Celý zapas jsme tlačili byli fakt špatný ale bohužel ubetonovali to dobře a my jsme neproměnili kupa šancí a jinak já osobně dneska jsem mel dost šancí mohl jsem dat dva goly rozhodnout ale bohužel dneska nebyl můj den ale musíme potrénovat příšti týden a soustředit se na Č. Heřmanice.

FK Proseč
Zdeněk Marek: Z naší strany dobře takticky zvládnuté utkání. Domácí silný na balónu a my dobře bránili. Na šance zápas 6:4 pro domácí. My jsme jednu v druhé půli využili a pak už jsme soustředili na bránění a to se nám povedlo a přivezli jsme si tři body. Velmi těžké utkání pro nás a zvládli jsme to.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - A. Bartoš [-] (81. Š. Kopecký [-] ) , M. Popelář [-] , O. Skalický [-] , I. Batrla [-] (74. M. Krátký [-] ) , J. Bednář [-] , J. Kozák [-] , P. Tchanturia [-] , P. Grunta [-] , V. Stejskal [-] , M. Češka [-]

FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] , T. Mareš [-] (91. M. Novotný [-] ) , P. Stupavský [-] , V. Menc [-] (78. M. Marek [-] ) , T. Rybička [-] (71. D. Sodomka [-] ) , M. Plosza [-] , P. Hromádka [-] , Z. Kunhart [-] , J. Marek [-] , Z. Marek [-] (86. F. Romportl [-] )

ŽK: 89. O. Skalický .
Hráči zápasu: J. Lampárek , T. Mareš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - FRANK Vojtěch, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Jiří Šauer
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích