L. Mach 1.
L. Mach 22.
L. Mach 28. (p.)
3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třígólový Mach!


Branky


1. L. Mach , 22. L. Mach , 28. L. Mach (p.) - 26. P. Tchanturia
5

V neděli 2. dubna 2023 se na hřišti v Českých Heřmanicích odehrál zápas 16. kola 1.A třídy Pardubického kraje mezi místními Českými Heřmanicemi a hostujícím týmem Ústí nad Orlicí B. Domácí tým přivítal soupeře v naději na vítězství, které by je posunulo na vyšší místa tabulky. Hosté naopak hledali způsob, jak získat body a pohnout se ze dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly již v prvním poločase

Zápas začal vysokým tempem a již v první minutě se dostali domácí hráči do vedení. Po rychlém útoku se míč dostal k Lukáši Machovi, který se nemýlil a poslal ho za záda brankáře hostů. Po inkasované brance hosté zvedli hlavu a snažili se vyrovnat stav.

V 22. minutě se opět prosadil Lukáš Mach a zvýšil náskok domácích na 2:0. Hosté se však nevzdávali a v 26. minutě dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Po chybě obrany domácích se k míči dostal Paata Tchanturia a pohotovou střelou k tyči překonal brankáře domácích.

Hosté však nebyli schopni využít další šance a brzy na to se opět prosadili domácí hráči. V 28. minutě se dostali k pokutovému kopu a Lukáš Mach dokázal svůj třetí gól v utkání proměnit. Po třech brankách v první půli se šlo do kabin za stavu 3:1 pro domácí tým.

Už jen dohrání

Druhá půle byla již mnohem klidnější a k vidění nebylo mnoho šancí. Hosté se snažili utkání zdramatizovat, ale domácí tým udržel svůj náskok. V 52. minutě hosté obdrželi druhou červenou kartu a museli dohrávat utkání v deseti hráčích.

Domácí tým měl v druhé půli více ze hry, ale nebyl schopen své vedení navýšit. Naopak hosté mohli snížit v závěru utkání, ale jejich snaha zůstala neúspěšná. Utkání skončilo vítězstvím domácích Českých Heřmanic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: Zápas jsme začali aktivněji, díky čemuž jsme hned od první minuty vedli. Tlak na branku hostů však nepolevoval, v 17. minutě byl vyloučen obránce hostů a po 5 minutách jsme zvýšili na 2:0. Hosté však po chybě obrany ještě snížili na rozdíl jedné branky, avšak brzy poté přišel další gól domácích. Zkraje druhého poločasu také obdrželi hosté druhou červenou kartu, poté už se zápas v podstatě dohrával a nic závažnějšího už se nestalo. Zasloužené vítězství domácích v poměrně vyhecovaném a tvrdém zápase.




Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - M. Brychta [-] , O. Jeřábek [-] (84. J. Balcar [-] ) , J. Šmejdíř [-] (64. T. Pánek [-] ) , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] (65. P. Jílek [-] ) , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Vrána [-] , M. Kučera [-] (84. F. Jána [-] ) , J. Kanta [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Krátký [-] - Š. Kopecký [-] , A. Bartoš [-] (57. J. Janda [-] ) , J. Kozák [-] , O. Petrjánoš [-] , I. Batrla [-] , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] (46. J. Popel [-] ) , M. Češka [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-]

ŽK: 24. D. Bárta , 60. J. Kanta , 89. T. Jirsák - 24. I. Batrla , 28. J. Kozák . ČK: 17. P. Grunta , 52. I. Batrla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUŠEK Jan - KOMÍNEK Lukáš, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám výhru domácích