0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Proseče!


Branky


5

V 19. kole 1.A třídy se utkaly týmy Proseče a Svitavského béčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl celkově vyrovnaný a oba týmy se snažily hrát aktivně a tvořit šance. Hosté se však rychle ujali vedení, když Jaroslav Marek v 7. minutě proměnil svou šanci. Poté se hra vyrovnala a oba týmy se snažily vytvořit si další příležitosti. Domácí měli několik šancí na vyrovnání, ale nedokázali je proměnit. Poločas tak skončil s vedením Proseče 1:0.

Druhý poločas byl podobný jako ten první, s tím rozdílem, že hosté se dokázali udržet ve vedení a navíc své vedení navyšovali. Jaroslav Marek se opět prosadil v 74. minutě a Tomáš Rybička přidal třetí gól v 83. minutě. Na konečných 4:0 pro Proseč upravil Tomáš Mareš v 90. minutě.

Celkově lze říci, že Proseč měla v utkání navrch a zaslouženě vyhrála. Domácí se snažili a vytvořili si několik šancí, ale hosté byli v produktivitě daleko úspěšnější. Utkání se tak stalo výraznou výhrou Proseče, která si tak upevnila svou pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Dan Zvára: Na jaře nás trápí vstupy do utkání. Dostaneme vždycky gól strašně brzo. Dnes to bylo v sedmé minutě. Do 28 minuty byla hra vyrovnaná. Pak jsme začali hrát po zemi a přebrali iniciativu. Vytvořili jsme si pár šancí a v 44 jsme měli dát gól, ale bohužel výborně hrající Škáva neproměnil. Na začátku poločasu jsme mohli vyrovnat z úniku Svobody na 1:1, ale bohužel ho hostující brankář vychytal. Hru jsme trochu otevřeli a hosté nás trestali z brejkových situací. Proměnili tři šance ze tří a zaslouženě vyhráli. Upřímně řečeno to byl nejlepší soupeř na jaře. Jsme rádi a potěšeni z výkonu Špičky, který se vrátil po dvou letech po zranění kolene.

FK Proseč
Zdeněk Marek: začátek zápasu se nám povedl a už v 5 minutě jsme se dostali do vedení. Asi do 25 minuty jsme byli o něco lepším týmem. Pak na domácí začali přehrávat a vytvořili si I šance my spíš hrozili z brejku a těsně před koncem poločasu domácí trefili tyčku. Druhá půle byla velmi zajímavá. Chvilkama to bylo nahoru dolů. Nás podržel velmi dobrými zákroky Lamparek ale i mi jsme měli šance které jsme pak proměnili a utkání zvládli a vyhráli.



Sestavy


TJ Svitavy B
F. Tesař [-] - J. Bolcár [-] (70. P. Prudil [-] ) , J. Špička [-] , P. Hýbl [-] (77. M. Skalický [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Tůma [-] (84. R. Ťapaják [-] ) , D. Bednár [-] , J. Škáva [-] , J. Válek [-] , Š. Mauer [-] , K. Dürr [-]

FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (84. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] , J. Marek [-] , V. Menc [-] (74. D. Sodomka [-] ) , T. Rybička [-] , P. Stupavský [-] , P. Hromádka [-] , M. Vacek [-] , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (71. P. Zelenka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - VLACHYNSKÝ Kamil, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra domácích

Svitavy vyhrají

Tip: výhra hostů