Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólové vítězství Ústí


Branky


5

Zápas mezi Ústím nad Orlicí B a FC Jiskra 2008 se odehrál v rámci 1.A třídy Pardubického kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rozhodnuto

Již v 4. minutě se ukázal nebezpečný J. Stránský, který vstřelil první branku zápasu. Domácí hráči se snažili udržet míč na svých kopačkách a kontrolovat hru, což se jim dařilo. V 9. minutě zvýšil skóre O. Petrjánoš. Jiskra 2008 se snažila odpovědět gólově, ale domácí obrana držela svého soupeře pod kontrolou.

V 40. minutě se po pěkné akci prosadil J. Kozák a zvýšil na 3:0. To již bylo pro hosty velmi obtížné, protože Ústí nad Orlicí B hrálo sebevědomě a využívalo každou chybu soupeře. Ve 43. minutě se po centru dostal k míči M. Popelář a zvýšil na 4:0. Do druhého poločasu už tak hosté nastupovali s těžkým handicapem.

Ve druhé půli se situace pro hosty zlepšila pouze mírně. Ústí nad Orlicí B si stále udržovalo míč na svých kopačkách a vytvářelo si šance. V 73. minutě si J. Stránský z penalty připsal svůj druhý gól v zápase a uzavřel skóre na konečných 5:0. FC Jiskra 2008 se snažila až do konce, ale střelecky se prosadit nedokázala.

Ústí nad Orlicí B tedy zvítězilo vysoko a ukázalo svou kvalitu. FC Jiskra 2008 si musí vzít z tohoto zápasu poučení a pokusit se zlepšit svou hru v následujících zápasech, aby se dokázala pohnout v tabulce výš.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jiří Kozák: V zápase jsme dominovali v držení míče a vytvořili jsme si poměrně dost šancí, které jsme dokázali proměnit.

FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Věděli jsme, jak to v Ústí chodí a že určitě nebudeme hrát proti slabšímu B týmu, když jde o záchranné boje a proti početní převaze se také hraje těžce.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - J. Kozák [-] (72. I. Batrla [-] ) , O. Petrjánoš [-] , J. Stránský [-] (74. J. Popel [-] ) , R. Tichý [-] (78. Š. Kopecký [-] ) , M. Popelář [-] , A. Bartoš [-] (46. P. Tchanturia [-] ) , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] (81. J. Janda [-] ) , P. Grunta [-] , O. Skalický [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] (78. R. Remiáš [-] ) , P. Hnátnický [-] (83. F. Matoulek [-] ) , D. Skoták [-] , F. Dušek [-] (68. M. Ďuriš [-] ) , T. Vyšohlíd [-] (64. P. Roček [-] ) , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] (74. R. Žabka [-] ) , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-]

ŽK: 10. O. Skalický , 88. J. Janda - 50. T. Vyšohlíd .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ujec Jiří - ČECH Karel, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů