Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozdílných poločasů vyšel lépe Krásnému Lesu


Branky


3

Toto kolo do Krásného Lesa zavítala Osečná, která stále pomýšlí na první místo v tabulce. První vzájemné střetnutí mezi Krásným Lesem a Osečnou se konalo v září v Osečné. Tehdy zvítězili domácí 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Osečné

Hosté šli poměrně rychle do vedení. V 6. minutě se trefil Petr Naštický. V 8. minutě ale srovnával Dominik Folda. O pár minut později, přesněji ve 14. minutě, zvyšoval na 2:1 František Pittner. Osečná měla v první půli více ze hry a víceméně diktovala průběh zápasu. Zvýšení na 3:1 pro Osečnou přišlo ve 31. minutě. Postaral se o to Josef Tomáš. Krásný Les měl v první půli také mnoho šancí. Šlo většinou ale o nevydařené pokusy. Sudí také nepísknul proti domácím, podle mnohých, jasnou penaltu. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:3 z pohledu domácích.

Druhá půle ve znamení tlaku domácích

Krásný Les šel do druhé půle s vědomím, že nemá co ztratit. Začali hrát na tři obránce a tlačili se do ofenzívy. Ve 46. minutě snížil na 2:3 Dominik Folda a v 59. srovnal Libor Uzel. Zápas byl 3:3! Osečné určitě nepomohly menší hádky s rozhodčími. Skóre obracel ve prospěch domácích v 64. David Čekan. Krásný Les přidal do sítě Osečné ještě tři branky. V 68. minutě završil hattrick Dominik Folda, v 80. minutě vstřelil svůj druhý gól David Čekan a poslední gól zápasu přidal v 87. minutě Marek Weidisch. Krásný Les tedy dokázal doma porazit papírové favority z Osečné 7:3!



Ohlasy k zápasu


Krásný Les
Matěj Stříteský (hráč): Ve druhém poločase jsme je zničili. Docela nám s tím pomohli, jelikož odešli herně i psychicky.

SK Osečná
František Pittner (hráč): Osečná, které chybělo pět hráčů základní sestavy, přestala úplně hrát a Les dorážel z malého vápna po našich obrovských chybách.



Sestavy


Krásný Les
T. Albrecht [-] - J. Branda [-] (46. D. Čekan [-] ) , J. Záruba [-] , V. Rekšák [-] , L. Uzel [-] - M. Weidisch [-] , M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] (82. S. Vebr [-] ) - T. Janda [-] (65. T. Čaban [-] ) , F. Dominik [-]

SK Osečná
J. Suchar [-] - R. Koťátko [-] , P. Mareček [-] , A. Kysela [-] , V. Novotný [-] (77. M. Bergr [-] ) - P. Trapp [-] , P. Naštický [-] , J. Tomáš [-] , F. Pittner [-] - L. Salava [-] (65. M. Vik [-] ) , J. Švec [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: PREISSLER Martin - VEBR Jiří (N), PRŮŠEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Marcel Kolka
Tip experta: výhra hostů

Osečná si bude chtít vynahradit prohru s Frýdlantem, ale myslím si, že to bude těsné. Tipuji 2:3 ve prospěch Osečné.

Tip: výhra domácích