5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Staré Město dal béčku Zábřehu "bůra"


Branky


14. P. Pelech , 36. P. Pacal , 37. J. Kužma , 65. J. Resler (vl.) , 77. I. Lazarov
5

Jak Baník Staré Město, tak Zábřeh "B" v prvním jarním kole prohráli. Na hřišti Baníku chtěli oba týmy urvat první body jarní části soutěže. Nakonec se z vítězství radoval Baník po vítězství 5:0. Zábřeh "B" tak dostal nepopulárního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán poslal domácí do vedení

Hrací plocha na hřišti odpovídala spíše pro sport na vodní pólo, ale podmínky měli obě mužstva stejné. Hosté do utkání vstoupili dobře, dařilo se jim kombinovat a vytvořili si šanci, ale tu neproměnili. Ve 14. minutě se po chybě v obraně hostů, dostal ke střele domácí kapitán Petr Pelech a poslal Baník do vedení. Zábřeh se snažil nadále kombinovat. ale to nestačilo na vyrovnání. Ve 36. minutě se po nedůrazu a odrazech v pokutovém území hostů prosadil Petr Pacal a bylo to 2:0. Jen o minutku později, se střelou na zadní tyč prosadil Kužma a už to bylo o 3 góly. Do kabin se šlo za stavu 3:0. 

Baník přidal dvě branky

Baník v první půli proměnil své příležitosti, zatímco Zábřehu se nedařilo ve finální části hřiště. Ve druhé půli se ještě hosté snažili vrátit do utkání, ale žádnou šanci nevyužili. Naopak domácí trestali chyby soupeře. V 65. minutě si po akci domácích dotlačil do vlastní sítě Resler. V 77. minutě po brejkové akci skóroval Lazarov a bylo to 5:0. Následně se utkání už jen dohrávalo. Skóre už se neměnilo a tak Baník dokráčel za vítězstvím na domácím hřišti a připsal si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: V zápase jsme si vytvořili více šancí než soupeř a taky jsme nějaké proměnili. Soupeř hrál dobrý fotbal, ale jen po velké vápno,

SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Troufnu si říct, že předvedená hra a bojovnost, hlavně tedy v prvním poločase byla lepší než minulý týden v Bratrušově. Bohužel to opět nevedlo k zisku bodů.



Sestavy


Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - I. Lazarov [-] , P. Pacal [-] , P. Pelech [-] , J. Podhora [-] , M. Pořízka [-] , J. Novosád [-] , J. Kužma [-] , L. Rohoň [-] , P. Kubíček [-] , P. Baďura [-]

SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - J. Damiančík [-] , D. Ohrablo [-] , L. Šebesta [-] , V. Balcárek [-] , D. Lasovský [-] , V. Ogrocki [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , V. Nádeníček [-]

ŽK: 19. L. Rohoň , 45. P. Kubíček , 82. P. Pelech .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRATKY Roman - PROVAZNÍK Jan, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Petr Pelech
Tip experta: výhra domácích

Doufám že jsme se poučili z toho co jsme předvedli v Paloníně a zahrajeme si fotbal ze kterého budeme mít radost.

Tip: remíza