2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština doma porazila Úsov


Branky


5

V rámci 18. kola se doma představila Leština proti Úsovu. Druhý tým tabulky zvítězil 2:0. Úsov zůstává na předposledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Leštinu

Domácí vstoupili do utkání aktivněji. V 15. minutě si to Jakub Hajtmar natáhl z levé strany na střed a krásnou střelou na zadní tyč vymetl růžek branky hostů. Leština tak vedla 1:0.  Následně po faulu domácího Karla Bartošíka, na útočníka hostů, Stanislava Březinu byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Martin Pavlík, ale střelou doprostřed branky neproměnil, dorážel ještě Březina a dokázal dopravit míč do sítě, ale jelikož do pokutového území vběhl moc brzy, gól nemohl být uznán. Ve 32. minutě dostal na malém vápne míč Jan Effenberger a trefil poloprázdnou branku a zvýšil vedení domácích na 2:0.

Druhá půle už nic dalšího nepřinesla

Leština se snažila si pohlídat vedení, zatímco hosté se snažili ještě utkání zdramatizovat. Po ruce domácích ve vápně byl písknut další pokutová kop pro Úsov. Tentokrát si míč vzal Stanislav Březina. Ale ani on ji neproměnil, s kopem do středu brány si poradil brankář Leštiny, Tomáš Viktorín. To už hosty definitivně zlomilo. Oba týmy si ještě sice vypracovaly nějaké šance, ale skóre se už neměnilo. Leština tak doma zvítězila 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Nebyl to úplně jednoduchý zápas, i když je postavení obou týmů v tabulce jaké je. Jde vidět, že je ta soutěž opravdu vyrovnaná. Dokázali jsme vstřelit dvě branky, dvě penalty nám chytil náhradní brankář Tomáš Viktorín, tak jsme rádi za výhru 2:0.

Úsov
David Kubík - kapitán: Z Leštiny po prohře 2:0, si neodvážíme za bojovný výkon ani bod. Z obou stran bych pochválil oba brankáře, jak na straně Leštiny, tak i našeho brankáře Martina Grygara. Také bych pochválil obranu Úsova už jen proto, že odráželi jeden útok za druhým. Nyní už se soustředíme na další zapas, který hrajeme doma proti Starému Městu.



Sestavy


TJ Sokol Leština
T. Viktorin [-] - J. Vepřek [-] , J. Hobler [-] - K. Žváček [-] , M. Balcárek [-] , J. Hajtmar [-] , J. Effenberger [-] , M. Barvíř [-] , T. Jurenka [-] - Š. Čulík [-] , P. Žák [-]

Úsov
M. Grygar [-] - M. Frank [-] , P. Mucha [-] , M. Nevěřil [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , M. Pavlík [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 20. K. Bartošík , 82. M. Kejík - 43. M. Frank .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KAŠPAR Jakub - POBUCKÝ Antonín, KUTAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: výhra domácích

Leština si doma body pohlídá. Hrají dobrý fotbal a s Úsovem si hladce poradí. Určitě výhra domácích.

Tip: výhra domácích