0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu zvítězilo na hřišti béčka Rapotína


Branky


7

V utkání 19. kola se na hřišti v Rapotíně představil B tým Zábřehu. Hosté dokázali zvítězit 0:2. Zábřeh "B" tak zůstává v tabulce na pátém místě. Rapotínské béčko zůstává na dvanáctém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Hosté vstoupili do utkání lépe. Drželi míč na kopačkách a dokázali si tvořit zajímavé příležitosti. Ve 12. minutě po krásné přihrávce za obranu dostal míč Matěj Hrubý, úspěšně udělal kličku domácímu brankáři a vsřelil gól. Hosté tak šli do vedení 0:1. Hosté nadále byli aktivnějším týmem, měli další šance, rohové kopy. Po krásné střele z hranice vápna trefil Ogrocki pouze tyč. Domácí se v první půli k ničemu zásadnímu nedsotali. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro Zábřeh. 

Hned v úvodu druhé půle si hosté pojistili vedení

Domácí vstoupili do druhé půle aktivněji a vypracovali si šanci, tu ale zneškodnil hostující gólman Martin Jílek. V 52. minutě se hosté dostali k míči na útočné polovině a po důrazu ve vápně se k míči dostal Lukáš Šebesta a dokázal ho protlačit do sítě a zvýšit tak stav na 0:2. To už domácí zlomilo. Hosté měli míč na kopačkách a s přehledem kontrolovali průběh utkání. I přes pár šancí domácího týmu, stejně tak i hostujícího týmu se už skóre neměnilo. Zábřeh tak zvítězil na hřišti v Rapotíně 0:2 a připsal si druhou jarní výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu



SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Celkem dobrý zápas. Drželi jsme míč, po druhém gólu už byl zápas víceméně v našich rukou a kontrolovali jsme jej. Kluci ho dobře zvládli a jsem rád za nulu vzadu, kterou se nám opět povedlo udržet.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - M. Kodeš [-] , J. Baláž [-] , M. Schejbal [-] , R. Žolda [-] , F. Draňa [-] , T. Viktořík [-] , F. Ondráček [-] , J. Mašlej [-] , V. Frank [-] , V. Mošonec [-]

SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - D. Ohrablo [-] , S. Hampl [-] , V. Ogrocki [-] , J. Smékal [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , L. Šebesta [-] , D. Kutal [-] , A. Brauner [-]

ŽK: 60. M. Schejbal , 72. T. Viktořík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRATKY Roman - ŠVANCAROVÁ Jaroslava, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: výhra hostů

Rapotin zda nebude mít kluky z Á týmu tak nebudou mít tolik šanci. Výhra Zábřehu. Tip na výsledek 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza