3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština doma porazila Jestřebí a bodově se přiblížila prvnímu místu


Branky


7

V utkání 20. kola se doma přestavila Leština proti Jestřebí. Domácí zvítězili 3:1, bylo to již deváté vítězství v řadě. Aktuálně tak ztrácí již pouze bod na první místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení, domácí ale ještě v první půli skóre otočili

Leštině v utkání chybělo pár hráčů základní sestavy, i tak byla v utkání favoritem. Od začátku byli aktivnější hosté, vytvořili si pár zajímavých situací, ale zatím bez úspěchu. Ve 24. minutě domácí ztratili míč na polovině hřiště, hosté se dostali do brejku a po přihrávce pod sebe, se dostal k míči kapitán Tomáš Horký a prostřelil brankáře domácích a bylo to 0:1 pro hosty. Následně se hra vyrovnala. Ve 36. minutě se po závaru v malém vápně prosadil z úhlu Rostislav Martínek a bylo srovnáno 1:1. Petr Žák aktivně sledoval pohyb hostujícího gólmana během zápasu a následně ve 41. minutě když byl brankář mimo šestnáctku, se střelou z půlky hřiště trefil do odkryté brány a poslal domácí do vedení 2:1.  Do kabin se tak šlo za lepšího stavu pro domácí.

Ve druhé půli si domácí pojistili výhru další brankou

V druhém poločase byla hra vyrovnaná, šance byly na obou stranách. Dobrému fotbalu přihlíželo v Leštině 190 diváků. V 80. minutě získal na hranici vápna odražený míč Jiří Hobler a zpoza šestnáctky se krásně trefil střelou na vzdálenější tyč. Pětačtyřicetiletá legenda leštinského fotbalu tak zvýšila vedení na 3:1. Otěže utkání najednou převzali hosté a snažili se ještě zdramatizovat závěr zápasu. Do dvou velkých šancí se ještě dostal hostující kapitán Tomáš Horký, ale proti byl domácí gólman Jan Majstršin a skvělými zákroky už další gól nedovolil. Utkání tak skončilo vítězstvím domácích 3:1. Leština si tak připisuje deváté vítězství v řadě a hlasitě se hlásí do boje o první místo, protože lídr tabulky Juventus Mohelnice získal jen bod v utkání s rezervou Šumperku po prohře na penalty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
Petr Žák - hráč: Byl to velice těžký zápas a jsem rád, že tři body jsou doma. Díky zaváhání Juventusu se dotahujeme na rozdíl jediného bodu. Nyní naše šňůra činí devět výher za sebou, ale teď nás čekají tři velice důležité zápasy venku.

Jestřebí
Tomáš Horký - kapitán: Do 30. minuty vyrovnaný zápas, potom jsme přestali hrát, udělali chyby a Leština se dostala do vedení. Potom se zápas víceméně dohrával a domácí si to pohlídali a kontrolovali hru.



Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - J. Hobler [-] , J. Vepřek [-] - M. Klemš [-] , M. Kotrle [-] , M. Balcárek [-] , M. Barvíř [-] , K. Žváček [-] - P. Žák [-] , Š. Čulík [-] - J. Hajtmar [-]

Jestřebí
R. Doubrava [-] - M. Krátký [-] , L. Mička [-] , J. Kantor [-] , M. Kotrle [-] , V. Švub [-] , T. Horký [-] , M. Sládek [-] , J. Kramar [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-]

ŽK: 75. E. Lepka - 65. T. Horký .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: JÍLEK Pavel - KUTAL Martin, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Leština na jaře ještě neztratila a nepředpokládám to ani v zapase s Jestřebím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích