1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Malín v závěru vyloupil tři body ze Zábřehu


Branky


88. V. Balcárek - 33. O. Dus , 93. M. Novák
7

V utkání 20. kola se doma představil Zábřeh "B" proti Novému Malínu. Domácí byli na vlně vítězství, a i  hosté v posledním kole dokázali zvítězit tak nás čekal zajímavý zápas. Nový Malín dokázal zvítězit 2:1, když v závěru rozhodl kapitán Marek Novák. V tabulce se tak po prohře Bratrušova vrací na třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli ve vedení

Utkání se hrálo na umělě trávě v Zábřehu. Od začátku utkání bylo vyrovnané, mírnou převahu měli domácí, drželi více míc na kopačkách. Domácí se aktivně dostávali do soupeřovi šestnáctky, ale své možnosti nedotáhli do konce. Během 20. minuty se po dobrém napadání hostující obrany dostal k míči Balcárek, ale svým pokusem mířil těsně vedle brány. Hosté po standartní situaci se dostali k hlavičce, ale ta mířila nad. Ve 33. minutě, se nepovedla rozehrávka domácím a k míči se dostal hostující útočník Ondřej Dus, pronikl do vápna a přízemní střelou prostřelil brankáře Zábřehu. Hosté vedli 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale neúspěšně a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hosty. 

Gólman Malína viděl červenou, i tak v závěru kapitán vystřelil tři body

Oba týmy vstoupily do druhé půle aktivně. Šance byly na obou stranách, ale skóre se neměnilo. Domácí měli více gólových situací, jenže Damiančík i Balcárek neproměnili. V 84. minutě byl vyloučen brankář hostů, David Laščák, když podle rozhodčích chytil míč mimo vápno a po přísné červené kartě musel ze hřiště. Do brány se tak postavil jeden z hostujících hráčů. V 88. minutě se po standartní situaci povedlo domácím vyrovnat, kdy se téměř z nulového úhlu trefil Vojtěch Balcárek. Vypadalo to, že zápas dospěje do penaltového rozstřelu, ale v 93 minutě měli hosté autové vhazování v blízkosti šestnáctky, míč propadl až k bráně na malé vápno, kde se k míči dostal kapitán Malína, Marek Novák a dokázal prostřelit domácí gólmana. Hosté se tak v závěru dostali do vedení 1:2, za zbytečné protesty ještě v závěru obdržel červenou kartu trenér hostů, ale to už nic neměnilo na výsledků. Nový Malín tak v poslední minutě dokázal zvítězit. Díky zaváhání Bratrušova proti Petrovu se Nový Malín vrací na třetí místo tabulky.  



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Pro nás smolný zápas. Snažili jsme se celý druhý poločas o vyrovnání a když přišlo, tak hosté dokázali v poslední minutě vstřelit rozhodující gól. Kluci ale bojovali do poslední minuty, což oceňuji. Musíme se z toho oklepat a v dalším zápase naplno bodovat.

TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: V prvním poločase byli aktivnější domácí, ale více šancí jsme měli my a jednu jsme dokázali proměnit. V druhé půli tomu bylo naopak. Přísná červená karta pro našeho gólmana. Soupeř zanedlouho srovnal, ale v poslední minutě jsme dokázali vstřelit vítěznou branku a jsme rádi za vítězství.



Sestavy


SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - S. Hampl [-] , D. Ohrablo [-] , V. Ogrocki [-] , D. Lasovský [-] , V. Balcárek [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , L. Šebesta [-] , D. Kutal [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Laštůvka [-] , O. Dus [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , M. Novák [-] , T. Haša [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , J. Diblík [-]

ČK: 84. D. Laščák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MUSIL Petr - KROBOT Ladislav, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: remíza

Bude se jednat o bojovný fotbal, který skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza