L. Pospíšil 60. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Malín doma porazil Petrov a zajistil si třetí místo


Branky


60. L. Pospíšil (p.)
4

Ve šlágru 26. kola se doma představil Nový Malín proti Petrovu. Oba celky svedly boj o třetí místo tabulky. Malín byl nakonec úspěšnější a po proměněné penaltě Lukáše Pospíšila vyhrává 1:0 a bere tři body.Tím si zajišťuje třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bez branek

Úvod utkání se nesl v duchu důležitého souboje o třetí místo. Oba týmy se snažily hrát ze zabezpečené obrany a neuduělat chybu. Aktivnější byli hosté a drželi více míč na kopačkách. Dokázali si vypracovat šanci, když Jakub Januška běžel sám na brankáře, ale trvalo mu dlouho, než se rozhodl co s míčem provede a střelu stihl zablokovat obránce, který ho mezitím doběhl. Záhy přišla další šance, když střelu hostů pouze vyrazil domácí brankář Laščák a míč se dostal na hlavu Chodura, ale nasměroval ho pouze do břevna. Za domácí se do větší šance dostal Dus, ale ani on neproměnil. Do šaten se tak šlo na nerozhodného stavu.

Sudí nařídil penaltu pro domácí, Lukáš Pospíšil proměnil a Malín bere tři body

Druhá půle měla opět náboj a hlavně tempo. Na hráčích Petrova byla vidět únava a přestali stíhat pohybově, domácí tak převzali otěže utkání a drželi se stále ve vysokém tempu, dobrou kombinací a rychlým přechodem do útoku si začali vytvářet šance. V 60. minutě se po právě rychlém přechodu do útoku dostal k míči Ondřej Dus, v souboji jeden na jednoho obešel hostujícího stopera, kterému nezbylo nic jiného než ho faulovat. Sudí nařídil pokutový kop pro domácí a míč si na značku postavil Lukáš Pospíšil. Ten se nemýlil a poslal Malín do vedení 1:0. Nadále byli domácí aktivnější a vytvořili si ještě další šance. K jedné z nich se dostal opět Dus, ale ani tentokrát neproměnil, v další z nich se neprosadil ani Budina. I hosté se do jedné velké šance ještě dostali, ale vyrovnávací branky se nedočkali. Utkání tak skončilo výsledkem 1:0 pro domácí. Malín tak v sobouji o třetí místo porazil Petrov a bere tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nový Malín
David Michalička - vedoucí týmu: Utkání vyrovnané. Soupeř byl kvalitní, dobře kombinoval a první půli měl více ze hry. Vytvořil si dvě dobré gólové šance. Naši největší neproměnil Dus. Druhá půle změnila ráz utkání. Soupeř pomalu začal ztrácet v běhání a my jsme převzali otěže utkání. Po jedné z šancí Duse, byl nařízen pokutový kop. Lukáš Pospíšil v této sezóně proměnil všechny penalty a nebylo tomu jinak ani dnes. Pak jsme měli ještě dvě dobré příležitosti, ale nedokázali jsme je proměnit. Hosté měli taky jednu dobrou příležitost, ale ta naštěstí gólem neskončila. Tři body bereme zaslouženě, ale musím uznat, že Petrov odehrál taky dobré utkání.

Petrov-Sob.
Jan Gargulák - hráč: První půli jsme byli aktivnější směrem dopředu a vybojovali si pár zajímavých příležitostí, ale ke gólu žádná nevedla. Druhý poločas už nám začal docházet dech. Závěr sezóny a absence mnoho hráčů na posledních trénincích se podepsala. Malín kontroloval hru a byl lepší. O výhře Malína rozhodla penalta, kdy si pronikající hráč obhodil stopera, který za "sebou" nechal nohu a rozhodčí nařídil penaltu, kterou proměnili. Za druhý poločas si Nový Malín zasloužil vyhrát. Šel za výhrou více než my. Jelikož máme jisté čtvrté místo, tak do posledního kola půjdeme s tím, že si to chceme hlavně užít.



Sestavy


TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - O. Dus [-] , J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , A. Šimek [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , J. Palatka [-] , T. Haša [-] , M. Klimek [-] , J. Diblík [-]

Petrov-Sob.
R. Chodura [-] , A. Dorňák [-] , M. Voznica [-] , J. Gargulák [-] , A. Matocha [-] - L. Kováč [-] , P. Šenekl [-] , M. Gargulák [-] , R. Kühndel [-] - J. Januška [-] , J. Minarik [-] -

ŽK: 68. R. Bílek - 45. R. Chodura .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - KUTAL Martin, CHODURA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Daniel Ohrablo
Tip experta: remíza

Souboj o třetí místo. Tipuji nervózní zápas, tudíž remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů