M. Obíral 85. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

15.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Šumperku zakončila úspěšné jaro výhrou nad Úsovem a posunem na pátou příčku tabulky


Branky


85. M. Obíral (p.) - 3. A. Žák , 31. M. Elšík
6

V posledním kole sezóny se doma představil Úsov proti rezervě Šumperku. Úsov nestačil na dobře hrající béčko Šumperku a prohrál 1:2. Šumperk "B" předvedl výborné výkony na jaře a díky zavahání Bratrušova se posunul na konečnou pátou příčku tabulky, přitom na jaře začínali na předposledním místě. Úsov zakončil sezónu jedenáctým místem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli ve vedení

Úvod vyšel lépe pro hosty. Hned ve 3. minutě se k míči dostal hostující Marek Elšík, průnikem po křídle se dostal k blízkosti vápna, kde přesnou přihrávkou našel Adama Žáka a ten už míč pohotově dopravil do prázdné brány a bylo to 0:1. Hosté drželi míč na kopačkách a tvořili hru. Ve 31. minutě dostal míč opět aktivní Marek Elšík a prošel přes čtyři obránce a krásnou střelou se prosadil a zvýšil tak vedení na 0:2. Hosté dominovali v držení míče a domácí se k ničemu velkému v první půli nedostali a tak se šlo do kabin za lepšího stavu pro hosty.

V závěru už pouze korigoval Obíral a hosté tak berou tři body

Domácí vstoupili do druhé půle s cílem utkání zdramatizovat. Postupně zpřesnili hru a začali si vytvářet šance, ale buď si s tím poradil brankář hostů nebo mířily střely vedle. Utkání se v poklidu dohrávalo. V 85. minutě se dostal do šance domácí David Iša, ve vápně se mu podařilo obejít obránce hostů a následně byl jedním z nich faulován a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil nejlepší střelec Úsova a hráč minulého kola Michal Obíral a dokázal proměnit a bylo sníženo 1:2. Domácí se následně ještě hnali za vyrovnáním, nějaké šance si ještě vytvořili, ale srovnat už se nepovedlo. Úsov tak doma podlehl béčku Šumperku 1:2. 



Ohlasy k zápasu


Úsov
David Kubík - kapitán: Těsně před zápasem začali chodit omluvenky, že někteří hráči nebudou. Přitom to byl poslední zápas a navíc byla závěrečná. Na co jiného chcete ty hráče donutit přijít na fotbal. Takže kromě zraněných hráčů přibyli další. Naštěstí se po dlouhé době vrátil David Iša a vždy když může, tak pomůže Michal Kadlec. Vypomoct přišel i Dominik Tylšar, takže nás naštěstí na zápas bylo dost. Věděli jsme, že už jsme zachráněni, ale i přesto jsme chtěli předvést dobrý výsledek a nedostat příliš velký počet gólů. Nakonec i přes prohru 1:2 se na jarní část sezóny díváme velice pozitivně, jelikož ta nám vyšla skvěle. Uhráli jsme spoustu důležitých bodů. Osobně si myslím, že kdyby nebylo tolik absencí a nescházeli jsme se jak do sokola, bodů máme o hodně více. Teď už jen odpočívat a užít si léto než začne nová sezóna a další zápasy. Cílem je přivést ještě nějaké posily.

FK Šumperk B
Adam Žák - hráč: Bylo to dost pomalé utkání, dost tomu hrálo do karet i velmi tvrdé a suché hřiště. Myslím si, že jsme byli lepší na balóně, ale potom nám dělala problém koncovka. Úsov jsme do nějaké velké šance, kromě penalty nepustili.



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - F. Kudrna [-] , M. Dopita [-] , O. Kubík [-] , M. Nevěřil [-] , D. Iša [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

FK Šumperk B
J. Žanda [-] - A. Žák [-] , M. Jecu [-] , V. Dostál [-] , M. Tyl [-] , P. Dostál [-] , O. Krahula [-] , O. Musílek [-] , P. Přikryl [-] , M. Churavý [-] , M. Elšík [-]

ŽK: 10. M. Elšík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kubíček Stanislav - SLONČÍK Ladislav, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Šerhant
Tip experta: výhra hostů

Domácí nehrají úplně špatně, ale na hosty to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů