3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti byl dnes jen jeden tým


Branky


41. S. Tabunchyk , 52. S. Tabunchyk , 75. R. Židek (p.)
6

FK Jiskra Velké Březno vyhrála s čistým štítem, který vychytal Ondrka Jiří. Zápas byl naprosto jednostranný a Svádov se jen trápil s obranou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tabunchyk Serhi vsítil jako první

Už od první minuty šlo vidět kdo kontroluje míč na hřišti, hned po úvodním hvizdu Velké Březno korigovalo hru. Velké Březno mělo několik šancí, jen je nedokázalo proměnit teda až do 41.minuty, když se trefil svou sřelou Tabunchyk Serhii a Velké Březno odcházelo do kabin s čistou hlavou. Mezitím se Svádov trápil s obranou domácích, která byla tzv. jako "BETON". V 19.minutě dostal první žlutou kartu v zápase Urbánek Štěpán ze Svádova, za nedovolený zákrok, kterého si všiml rozhodčí Formánek.

Tabunchyk opět v akci a hned čtyři žluté karty

Druhý poločas znovu ovládla dravost Velkého Března, kvůli které se Svádov nemohl dostat k míči. Druhý gól padl hned v 52.minutě po výkonu Tabunchyka Serhii a už mu zbývalo jen dovršit hattrick. Přišla 55.minuta a Tabunchyk místo gólu dostal žlutou kartu. O necelé tři minuty přišla další žlutá karta po zákroku Blaško Petr. Double byl dokonce i v 73.minutě, když si Svádov nechal dát dvě žluté karty. Po té byla už jen penalta, kterou dokázal uklidit Židek Richard a zvýšit tak na 3:0 pro Velké Březno (75.minuta). Zbytek zápasu se dohrál už jen v poklidném tempu.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Karel Moravec (trenér Velkého Březno): "Svádov jsme k ničemu nepustili. Poločas jedna nula. Druhý poločas jsme měli převahu a pojistili jsme si výhru ještě dvěma góly."




Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Pták [-] (60. J. Gulyás [-] ) , D. Kovář [-] (80. P. Hanus [-] ) , M. Radla [-] , R. Židek [-] (89. D. Řezáč [-] ) , S. Tabunchyk [-] (89. M. Svoboda [-] ) , O. Vichra [-] , V. Javůrek [-] (80. O. Pohrebniak [-] ) , M. Poláček [-] , M. Říha [-] , J. Pták [-]

TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - Š. Urbánek [-] (46. P. Blaško [-] ) , J. Vácha [-] (46. J. Doskočil [-] ) , J. Vanša [-] , P. Krupička [-] , J. Zoubele [-] (69. Š. Ren [-] ) , V. Vodehnal [-] , V. Přibyl [-] , M. Košvica [-] (76. J. Kresl [-] ) , A. Lukeš [-] , F. Jelínek [-]

Místo: Velké Březno. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Formánek Tomáš - HOLBUS Jan, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - Vaňov | Ústecký | Ústí nad Labem

Tip: výhra domácích

Vojtěch Bebelák

Expert: Jakub Ortbauer
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích