3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice i trochu se štěstím porazily venkovní Duchcov


Branky


5

Po prvním poločase vypadalo utkání jednoznačně. Druhý poločas byl naopak v režii hostujícího celku. Domácí však zápas nakonec zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle domácích

Prvnich 20 minut byly Strupčice lepším týmem. Jenže gól ze hry domácí vstřelit nedokázali. Nepomohl tomu ani značný počet rohových kopů. Hostí se v polovině prvního poločasu zlepšili a hráli vyrovnanou partii. Lukáš Kouba však všechny šance pochytal. Domácí celek dokázal odpovědět a vstřelit dva góly z protiútoku. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Vyrovnaná partie

Duchcovu se podařilo vstřelit na začátku druhé půle gól a dostat se tak do utkání. Herně se hosté velmi zlepšili a tlačili. To se jim vyplatilo, v 67. minutě bylo totiž vyrovnáno. I přes tlak hostujícího celku se však domácím Strupčicím podařilo dát rozhodující třetí branku a do konce zápasu již neinkasovat. Duchcov tak odjel domu zklamaný, druhá půle se jim totiž velmi povedla. Plný počet bodů zůstal doma.



Ohlasy k zápasu


SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: První půle byla naše. Hosté se ale v druhém poločase velmi zlepšili. Podařilo se nám ke konci vstřelit branku a již neinkasovat. Za výhru jsme vděční.

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FKD: První půlku byli domácí lepší, do druhého poločasu pomohlo střídání a domluva v kabině. Na třetí gól jsme však nestihli zareagovat.



Sestavy


SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Materna [-] , P. Nový [-] (88. O. Vrbka [-] ) , T. Pěnkava [-] , J. Vrba [-] (46. J. Houdek [-] ) , M. Nechanický [-] , T. Zetka [-] (81. J. Zeman [-] ) , O. Čvančara [-] (67. M. Šanoba [-] ) , R. Baksa [-] , L. Vrba [-] , M. Janata [-] (46. D. Košťál [-] )

FK Duchcov
L. Kouba [-] - P. Kadeřábek [-] , M. Bulanda [-] (80. F. Macháček [-] ) , J. Levý [-] , T. Orlt [-] , P. Giňa [-] , J. Procházka [-] , O. Zíma [-] , T. Zoubek [-] (46. M. Ajdinovič [-] ) , J. Žák [-] , J. Barnat [-]

ŽK: 75. M. Materna - 62. J. Žák , 87. O. Zíma .
Hráči zápasu: L. Vrba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sitarčík Peter - DAVÍDEK Daniel, PAPCUN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Miroslav Longauer
Tip experta: výhra domácích

Strupčice doma bez problémů vyhrají. Potvrdí formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích