1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málkov si brousil zuby na Csaplárku, Duchcov si ale výsledek dokázal pohlídat


Branky


10

Hostující Duchcov dokázal Málkovu vstřelit během prvního poločasu dvě branky. Ve druhé půli se Málkov zlepšil, bohužel pro domácí dokázali snížit pouze na 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí

Domácí SK Málkov přivítal na svém hřišti FK Duchcov. Po výhře hostujícího celku nad Novosedlicemi z minulého kola se dalo očekávat, že budou chtít podobný výsledek zopakovat. Začali také lépe než domácí. První branku si připsal už ve 3. minutě Jakub Procházka, který se dokázal prosadit po centru Tomáše Zoubka. Duchcov byl nadále aktivní , domácí ale často zatápěli. Po několika nevyužitých akcích Málkova opět zaúřadovali hosté. Ve 30. minutě zužitkoval pas kapitána Barnata záložník Cong Phan a stanovil tak konečný stav prvního poločasu. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2. 

Csaplárka nevyšla

Potvrdit světově proslulou Csaplárovu past, to byl hlavní cíl domácího Málkova pro druhý poločas. Domácí přidali na pohybu a důrazu. Hosté najednou nevěděli, jak na ně. Tempo zápasu rázem diktoval Málkov, narozdíl od poločasu prvního. Snížit se domácím podařilo až v 74. minutě. Vyražený balón si našel Daniel Sýkora a přiblížil svůj celek na rozdíl jedné branky. Poslední minuty zápasu byly hektické, domácí Duchcov už si však výsledek dokázal pohlídat. Na Csaplárku tak bohužel pro Málkov nedošlo. Domácí sice potvrdili svou kvalitu, na body to ale nestačilo. Konec zápasu 1:2. Duchcov si tak odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Po dobrém začátku jsme po přestávce přestali hrát, domácí byli najednou všude. Štěstěna stála tentokrát při nás.



Sestavy


SK Málkov
P. Novotný [-] - D. Sýkora [-] , J. Süssmilch [-] , M. Vaněk [-] , J. Stoklásek [-] (37. A. Fridrín [-] ) - L. Krchník [-] , M. Farář [-] , J. Novák [-] , D. Šlehofer [-] , L. Šroub [-] - Z. Kopta [-]

FK Duchcov
L. Kouba [-] - T. Orlt [-] , T. Holubička [-] (75. A. Slaný [-] ) , P. Kadeřábek [-] , J. Barnat [-] , P. Giňa [-] (66. M. Bulanda [-] ) , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , T. Zoubek [-] , T. Večerka [-] , T. Holub [-] (90. T. Štajnc [-] )

ŽK: 36. D. Šlehofer - 23. T. Orlt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIŠL Marek - FOLK Martin, VLAŠIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Štěpán Ježek
Tip experta: remíza

Tipuju remízu. Málkov prodlouží sérii remíz na 3. Celky jsou vyrovnané a jsou od sebe jeden bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Za mě fotbalovější Málkov využije domácí prostředí a odskočí bodově od svého tabulkového souseda.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích