2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Duchcova zaváhal, Oseku se ve druhé půli povedlo otočit


Branky


7

Do kabin šel sice jako vedoucí tým Duchcov, ve druhé půli ale Osek ucítil šanci a také se jí chopil. Dvěma góly otočili hostující hráči vývoj utkání na svou stranu a ukradli domácím všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka domácích

FK Duchcov na půdě přivítal trápící se TJ Baník Osek. Papírovými favority byli domácí, zápas ale nešel podle jejich plánu. Většinu času sice držel míč Duchcov, společně s hosty se ale předháněl v zahazování velkých šancí. Osek nepatří totiž mezi oblíbené soupeře domácích. Jako první se prosadili hosté. S číslem 8 se prosadil v 17. minutě Štěpán Urbánek. Domácí Osek ale nepolevil a ve 24. vyrovnal Tomáš Zoubek. Po rozehrávce ze středového kruhu opět získali míč domácí a o minutu později se jim povedlo převzít otěže zápasu gólem Tomáše Orlta. Další tutové šance ani jeden z celků neproměnil a do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

Hosté to zvládli

Domácímu Duchcovu chybělo několik stálých hráčů základní sestavy, museli být tedy nahrazeni hráči z béčka. Bohužel pro ně to bylo na hře znát. Osek bojoval, cítil šanci na body. Vyrovnat se jim povedlo chvíli po startu druhého poločasu. V 59. minutě se trefil Filip Zadina, jmenovec českého hokejisty hrajícího v Detroitu. Stav utkání byl vyrovnaný a hosté věděli, že je to jejich šance. V 71. minutě zkusil svoje štěstí Štěpán Urbánek a povedlo se. Osek tak otočil vývoj utkání na svou stranu. Duchcovu se nedařilo prosadit a utkání tak skončilo poměrně překvapivým výsledkem 2:3. Oseku se povedlo ukrást domácímu celku všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Nesehráli jsme povedený zápas. Citelně nám chyběli stabilní hráči ze středu zálohy, kteří museli být nahrazeni béčkaři. Osek hrál srdnatě a vítězství si za to určitě zasloužil.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] - M. Guida [-] , J. Barnat [-] , M. Smejkal [-] (73. P. Svatoš [-] ) , F. Macháček [-] , J. Levý [-] , D. Kubánek [-] , T. Zoubek [-] , R. Gutsch [-] , T. Orlt [-] , T. Večerka [-]

TJ Baník Osek
T. Průša [-] - J. Kučera [-] , J. Štika [-] (86. J. Hyneš [-] ) , F. Zadina [-] , Š. Urbánek [-] , P. Siřiště [-] , J. Procházka [-] , T. Patera [-] , J. Prášek [-] (87. V. Müller [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Váňa [-]

ŽK: 54. M. Smejkal - 49. J. Prášek , 75. J. Štika , 92. F. Zadina .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Zitko Josef - STUPKA Josef, ŽIDEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jakub Polák, brankář
Tip experta: výhra domácích

Domácí hřiště je prostě domácí hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích