Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

21.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Horního Jiřetína bitvu s Rtyní úspěšně zvládl, hosté se nedokázali prosadit


Branky


6

Dvě červené karty jistě ovlivnily dění v zápase. Rtynští nehráli vůbec špatně, ale koncovka pokulhávala. H.Jiřetín byl v proměňování svých šancí úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty

TJ Sokol Horní Jiřetín B přivítal na domácí půdě tým FK Rtyně nad Bílinou. Na okresní soutěž se hrálo v netradičním čase, konkrétně v neděli odpoledne. Hosté přijeli s oslabenou sestavou, kde chybělo několik tradičních hráčů. V prvním poločase bylo utkání vyrovnané, hosté dobře zahušťovali střed hřiště a nedovolovali tak domácím příliš kombinovat. I přesto se H.Jiřetín dokázal ujat vedení. Po individuální akci se pěknou střelou z vápna v 5. minutě prosadil Ondřej Kopecký. Rtyně se poté dále snažila kombinovat a držela míč na svých kopačkách. Do žádné větší akce se však nedostala. Domácí tak využili špatné rozehrávky a zvýšili na 2:0. Opět se trefil Ondřej Kopecký. Domácímu hráči před poločasem ruply nervy a předčasně poslal sám sebe do sprch. Hosté toho vzápětí využili a po střele Jana Tenopíra se k dorážce dostal Tomáš Fau. Ten už se nemýli. Rtyně tak snížila na rozdíl jedné branky. Jenže právě zmiňovaný střelec rtyňské branky také neudržel nervy na uzdě a po druhé červené kartě byly síly na hřišti opět vyrovnány. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Výhra domácích

Ve druhé půli hosté zodpovědně bránili a vyráželi k brejkům. Několik šancí nezakončili zdárně, zejména Jan Tenopír mohl dvakrát tváří v tvář gólmanovi vyrovnat. Domácí poté dokázali upravit výsledek na konečných 3:1. Prosadil se nejlepší střelec soutěže Ondřej Kopaničák. Horní Jiřetín si tak všechny tři body nechal pro sebe, Rtyně jela domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FK Rtyně nad Bílinou
Michal Karrmann, kapitán a hrající trenér: Odehráli jsme dobré utkání a tradičně jsme dojeli na neproměňování našich šancí. Kluky musím pochválit za bojovnost a nasazení. Potřebujeme ale už bodovat, abychom se posunuli v tabulce trochu výše. Myslím si, že tam bychom měli patřit.



Sestavy


Sokol Horní Jiřetín B
J. Sapoušek [-] - P. Gažůr [-] , O. Kopecký [-] , M. Novotný [-] (46. J. Ševčík [-] ) , M. Stříbrný [-] (16. M. Vagaši [-] ) , V. Vaishatl [-] (46. O. Kopaničák [-] ) , L. Brejchal [-] , M. Unger [-] (66. R. Doháň [-] ) , L. Morávek [-] , L. Dargaj [-] , D. Zečevič [-]

FK Rtyně nad Bílinou
J. Múčka [-] - J. Sádovský [-] , F. Müller [-] (69. D. Petrlík [-] ) , M. Karrmann [-] , T. Fau [-] , D. Jelonek [-] , J. Tenopír [-] , P. Doubek [-] , J. Bruner [-] , M. Havlín [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 21. V. Vaishatl . ČK: 41. D. Zečevič - 44. T. Fau .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝŘL Petr - VAŠATA Ondřej, HEJL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Francois Korál, hráč
Tip experta: výhra domácích

Tým Jiřetína má kvalitní tým s potenciálem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích