Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

25.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Háj se sice ve druhé půli zlepšil, pět branek Polerad z prvního poločasu bylo ale nad jeho síly


Branky


53. K. Galyaš , 61. K. Galyaš - 4. F. Sidor , 18. F. Sidor , 25. F. Sidor , 29. P. Štolpa , 45. C. Filip
6

Háji se první půle vůbec nepovedla, dostala od Polerad pět branek. Do druhého poločasu změnili rozestavení a dvě branky vstřelily. Na hosty už to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice domácích

TJ Sokol Háj na domácím hřišti přivítal TJ Rozvoj Polerady. Oba celky odehrály svůj poslední soutěžní zápas s posledními Hostomicemi. Háj jim dal bůra, Polerady o jednu branku více. V tomto zápase bylo od prvních minut zřejmé, kdo bude na hřišti pánem. Uběhly pouhé čtyři minuty a Rozvoj slavil svoji prvni branku. Prosadil se František Sidor. Čtvrt hodinky na to už měl zmiňovaný střelec na kontě branky dvě. Probíhala 25. minuta a právě František Sidor byl opět na míčí. Brankáře překonal a zaznamenal tak rychlý hattrick, nepotřeboval na to ani půl hodiny. Ve 29. minutě přidal čtvrtou branku Petr Štolpa. Několik vteřin před koncem první půlě ještě upravoval na 0:5 Filip Cosmin. Obrana Háje byla zdecimována, hosté trestali ze všeho, co se jim naskytlo. Do kabin tak šli domácí za velmi nepříznivého stavu.

Snížení skóre

Do druhé půle domácí celek z Háje pozměnil rozestavení a bylo to okamžitě znát. Konečně si si hráči dokázali vytvářet šance a některé dokonce proměnit. V 53. minutě nejdřive proměnil Kevin Galyaš. Po osmi minutách byl na míči opět K.Galyaš, který se nemýlil ani podruhé. Domácí snížili na rozdíl tří branek a ucítili šanci. Bohužel žádnou z dalších příležitostí využít nedokázali a tak si hostující Polerady z Háje odvezly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Sestava prodělala spoustu změn od posledního zápasu v Hostomicích. Od první minut ale bylo jasné, že dominovat budou Polerady. Do druhé půle se nám povedla alespoň taktická změna v podobě změny rozestavení, pět branek ale na nás už bylo moc.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - P. Dudešek [-] (46. D. Sláma [-] ) , J. Vodička [-] , K. Dittrich [-] , J. Blažejovský [-] , M. Steiger [-] , K. Galyaš [-] , T. Peschke [-] (70. D. Sláma [-] ) , J. Polcar [-] , A. Pop [-] , S. Karlík [-]

Polerady
P. Vích [-] - L. Kobylák [-] , F. Sidor [-] , M. Ferenc [-] , C. Filip [-] , L. Haviar [-] , P. Hricko [-] , P. Štolpa [-] , M. Sýkora [-] , R. Fartág [-] (70. Z. Šatra [-] ) , O. Kobylák [-]

ŽK: 32. A. Pop , 43. J. Vodička , 58. J. Polcar , 66. S. Karlík - 17. M. Sýkora , 81. P. Hricko .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Zubr Jan - KARRMANN Milan, ŠMUCER Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jan Franc, hráč
Tip experta: výhra hostů

Hosté hrají kombinační fotbal a se skvělou produktivitou. Domácí dostávají příliš gólů, proto jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů