Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:30

26.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany na jaře poprvé padly v základní hrací době, Bečov slaví tři body


Branky


7

Hosté se na domácí půdě Bečova trápili. Do kabin se v poločase sice šlo za vyrovnaného stavu, ve druhé půli ale domácí zavelili a dvěma dalšími brankami rozhodli o třech bodech ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

TJ Sokol Bečov přivítal na domácím trávníku první celek tabulky SK Baník Modlany B. Oba týmy jsou na jaře ve formě, hosté dokonce ztratili body akorát po penaltové prohře s Kostomlaty. Modlany do začátku utkání nevstoupily úplně šťastně. Už ve 4. minutě se totiž domácí po brance Martina Palán dostali do vedení a hosté museli dotahovat. Naštěstí pro ně se ve 14. minutě trefil Jan Brezovský a o dvanáct minut později Jan Franc. Ve 31. minutě bylo ovšem po brance Pavla Šnajdra opět vyrovnáno. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Výhra domácího Bečova

Jestli se Modlanům nedařilo v první poločase, tak ten druhý byl ještě o trochu horší. Deset minut po hvizdu, který znamenal zahájení druhé půle, Bečov opět zaúřadoval a díky brance Martina Dvořáka šli domácí borci opět do vedení. Modlany měly několik možností na střídání, například pokutový kop. Ten se jim ale proměnit nepodařilo. O chvíli pozdějí sice hosté slavili vyrovnávací branku, ta nakonec uznána nebyla. Domácí Bečov před koncem základní hrací doby ještě navyšoval skóre, podruhé v zápase se trefil Pavel Šnajdr. Hosté tak překvapivě podlehli domácímu celku z Bečova 4:2. Mrzet je to ale nemusí, titul už je plně v jejich rukou.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany B
Jakub Šlitr, hráč: Poprvé jsme prohráli, ale je to jen malá kaňka na naší skvělé sezóně. Příští týden nás čeká oslava prvenství a následný postup.



Sestavy


TJ Sokol Bečov
M. Bobek [-] - N. Mika [-] (46. F. Černý [-] ) , P. Šnajdr [-] (46. P. Kurucz [-] ) , P. Vejrážka [-] , . Rada [-] , P. Šnajdr [-] , M. Palán [-] (79. J. Rost [-] ) , R. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , M. Pšenička [-] (76. J. Brisuda [-] ) , D. Rác [-]

TJ Baník Modlany B
P. Hrabovčák [-] - M. Nagy [-] , J. Helísek [-] (46. D. Pošta [-] ) , J. Šlitr [-] , J. Rosocha [-] , J. Franc [-] , J. Formánek [-] , V. Šedina [-] , J. Brezovský [-] , J. Efler [-] , A. Kurbaev [-]

ŽK: 83. R. Dvořák - 81. M. Nagy , 81. J. Formánek , 88. J. Šlitr , 88. J. Rosocha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOUDRÝ Slavomír - VITÁSKOVÁ Eliška, KREJČÍ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Antonín Beck, hráč
Tip experta: remíza

Dvojka, Baník pi*o.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza