3:1
(1:0)
75. L. Urs
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov druhý domácí zápas zvládl


Branky


1. A. Kavka , 47. J. Brabec , 79. J. Brabec - 75. L. Urs
15

Chotěšov porazil na domácím hřišti Klatovy 3-1. Domácí byli po celé utkání lepším týmem a do vedení je poslal již v 1. minutě Kavka. Po přestávce přidal dva góly Brabec a Chotěšov v druhém domácím zápase na jaře zvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili již v 1. minutě

Chotěšov vstupoval do zápasu s několika absencemi, ale v úvodu zápasu to nebylo téměř znát. Již v 1. minutě se dostal do výborné pozice Kavka a ve velké šanci nezaváhal. Domácí dobře kombinovali, více drželi míč a soupeře několikrát dostali nepříjemně pod tlak, další vypracované příležitosti v góly ale nepřetavili. Ve 30. minutě zajel do protihráče hostující Valeš a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Ani jeden z týmů další branku nepřidal, a tak se šlo do šaten za stavu 1-0 pro Chotěšov. 

Chotěšov si utkání pohlídal

Domácí vstoupili i do druhého poločasu na výbornou, ve 47. minutě se po pěkné akci prosadil Brabec a zvýšil na 2-0. V dalších minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy si vytvořily několik dobrých šancí, gól však nevstřelily. Klatovy se snížení dočkaly v 75. minutě, kdy po samostatném úniku pěkně přeloboval gólmana Urs. Reakce Chotěšova byla bleskurychlá, v 79. minutě přidal z protiútoku svůj druhý gól v utkání Brabec a definitivně tím stvrdil výhru domácího týmu. Chotěšov se nachází na 4. místě, zatímco Klatovy jsou deváté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Ve třetím kole jsme přivítali soupeře z Klatov, a i když jejich A tým hrál současně, věděli jsme, že to nebude lehký zápas a to zejména kvůli absenci našich 7 hráčů. Začátek se nám vydařil a do vedení jsme šli hned v první minutě. Téměř celý první poločas jsme nepustili soupeře na naši půlku, ale druhý gól jsme nepřidali. Ve druhém poločase jsme chtěli soupeře ihned zatlačit a přidat další branku, což se podařilo hned ve druhé minutě. Opět jsme byli více aktivní i na míči a zápas si pohlídali až na jednu desetiminutovku, kdy si Klatovy vypracovaly roh a dvě šance, z kterých jednu proměnily. Obratem jsme ale dali další gól a bylo rozhodnuto. Chtěl bych pochválit celý tým za kolektivní výkon a nyní se chceme co nejlépe připravit na další zápasy.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Jak už to bývá zvykem, prvních 10 minut zápasu jsme úplně zaspali a tentokrát již v první minutě inkasovali po zbytečné chybě naší obrany. Celkově se první poločas nic extra zajímavého nestalo, my jsme kombinovali na naší půlce, soupeř se velmi dobře posouval a žádnou přechodnou fázi nám neumožnil. Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že se zápasem ještě můžeme něco udělat, nicméně jsme klasicky inkasovali hned 2 minuty po začátku druhé půle. Zápas se i ve druhém poločase velmi podobal úvodním čtyřiceti pěti minutám. V 75. minutě snížil Lukáš Urs, který pohotově přečetl špatnou rozehrávku obrany Chotěšova a svůj samostatný nájezd na gólmana vyřešil jako Karel Poborský krásným lobem. Tento gól nás přiměl otevřít hru natolik, ze Chotěšov z rychlého brejku do neúplné obrany dokázal upravit na konečných 3:1 a potvrdil si tak čtvrté místo v tabulce.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - P. Milička [-] , L. Calta [-] , J. Hőnig [-] , M. Brabec [-] (84. [-] ) - P. Braun [-] , J. Schamberger [-] , J. Zahoř [-] , A. Kavka [-] (89. L. Brabec [-] ) - J. Brabec [-] , J. Multrus [-] (79. V. Bednář [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - Q. Pham [-] , B. Valeš [-] , S. Weber [-] (52. ) , L. Korpa [-] , T. Partyngl [-] , L. Urs [-] , Z. Kotáb [-] , J. Kolerus [-] , T. Daněk [-] , M. Barborka [-]

ŽK: 30. B. Valeš .
Hráči zápasu: J. Brabec , M. Vacek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRIPNER Karel - RUDA Daniel, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: remíza

Těžký na tipování, Chotěšov hraje dobrý fotbal a u Klatov záleží, jak se sejdou, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích