0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín zvládl generálku před Poříčím!


Branky


12

V neděli 23. dubna se odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi týmy Chlumčany a Merklín. Hosté si odvezli tři body po vysoké výhře 0:4 na hřišti soupeře. Navázali tak na výhru ze zimní části a domů si vezou velmi důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první půle je ve prospěch favorita

V první poločase se hosté ujali vedení gólem Oleksandra Petryshynetsa hned ve druhé minutě utkání. Po studené sprše se domácí tým snažil odpovědět vstřelením branky, ale hostující brankář jim to nedovolil a udržel si čisté konto. Poločas tak skončil výhrou hostů 0:1.

Třígólový přejezd ve druhé půli i červená karta!

Po poločasové přestávce se hra hostů ještě zlepšila a během krátké doby vstřelili další tři branky. Jankovi Yankovovi, Filipu Šteffelovi, který však bohužel pro domácí trefil špatnou bránu a dal si tak vlastní a Miroslavu Schejbalovi se podařilo skórovat a zajistili tak svému týmu vysokou výhru. V 75. minutě byl hráč hostů Jiří Hruška vyloučen z hry po dvou žlutých kartách a následné červené kartě od hlavního rozhodčího Lukáše Langmajera. Na hře to však už nic nezměnilo a zápas skončil 4:0 pro Merklín.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Václav Vopička: Zápas se z naší strany vydařil a vstřelením brzkého gólu jsme si hodně pomohli. Musím vypíchnout i skvělé hřiště. Chceme hrát fotbal na který se dá dívat a povrch je vždy dost určující. Domácí sice měli v prvním poločase nějakou šanci na vstřelení gólu, ale gólman nás podržel. Ve druhém poločase jsme opět hned ze začátku dali branku a potom už toho soupeři moc nedovolili, Jediné co trochu kazí dojem, je červená karta po dvou žlutých pro našeho útočníka. Jsem rád, že zápas jsme dohráli bez větších zranění apod. Jelikož nás za 14 dní čeká zápas se Spáleným Poříčím, na který se všichni i s fanoušky těšíme. Kvalitní soupeř, kvalitní hřiště a doufám, že i pro všechny to bude kvalitní utkáni.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , M. Schlehofer [-] , V. Smola [-] (53. M. Multrus [-] ) , O. Bobyr [-] , T. Hrdlička [-] , F. Šteffel [-] (61. M. Kreis [-] ) , M. Krůs [-] , L. Vajai [-] (46. R. Šubrt [-] ) , T. Beníček [-] (68. M. Maday [-] ) , R. Dědič [-]

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - L. Bláha [-] , J. Yankov [-] (87. J. Jindřich [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] , O. Petryshynets [-] , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , J. Ušiak [-] , D. Wild [-] , M. Schejbal [-] (82. F. Masec [-] )

ŽK: 21. M. Schlehofer , 23. L. Vajai , 32. R. Dědič , 75. M. Hůla - 21. J. Hruška , 34. M. Voráček , 37. D. Marek . ČK: 75. J. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KASTNER Jaroslav (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Samuel Kolodej

Expert: Jan Tafat
Tip experta: výhra hostů

Druhý Merklín je ve formě, na jaře třikrát zvítězil, naposledy vyhrál v přestřelce v Žákavé 5:3, hraje atraktivní útočný fotbal a zvítězí i v Chlumčanech. Na podzim je doma porazil 4:0 a umí na ně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů