Suverénní Řepín naděloval. Odnesly to Počáply.


Branky


7

Řepín v prvním domácím zápase přivítal Horní Počáply. Své ambice na postup potvrdil a zvítězil jednoznačně 5:0. Hattrickem se blýskl Adam Sítař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Labuť - TJ Řepín

 

Se začátkem utkání začalo i pršet, což domácí nezaskočilo, neboť hned v 5. minutě krásnou průnikovou přihrávkou mezi obránce vybídl Kořínek střílejcího Sítaře, který se v takovýchto situacích nemýlí - 1:0. Domácí i nadále zustávali na balónu, a tak v 8. minutě navýšili náskok na 2:0, kdy se prosadil domácí kapitán Kraus. Hosté během prvního poločasu nic neměli, jen dva rohové kopy, které dokázala obrana Řepína odvrátit. Když bežela 23. minuta, tak domací opět slavili. Sparco dělovkou na vzdálenější tyč navýšil na 3:0. Řepín dál hrozil, kdy po krásné přihrávce před bránu vybídl Kiceluk ke skórováni Labuťe, ten zvolil zakončení spíše pro diváky, a proto patičkou trefil pouze tyč. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0.

 

 

Po změně stran se nic nezměnilo, na míči byl z větší části jen Řepín, a tak v 60. minutě rozvlnil sít znovu Sítář. Stav byl tedy 4:0 a bylo rozhodnuto. Ve druhém poločase měli hosté taky první střelu na bránu po uníku, do kterého se dostal hostujcí hráč, ale slavit nemohli protože ho vychytal domácí brankář Majzlan, pro kterého to byl jediný zákrok v zápase. Utkání se už spíše jen dohráválo, ale nakonec se domácí diváci "BŮRA" dočkali, kdy v 89. minutě zápasu ukázkovým lobem zvýšil na 5:0 a zároveň dovršil hattrick domácí nejlepší střelec Sítař.

 

 

Chtěl bych pochválit rozhodčího Hartiga, který zápas zvládl dobře a poděkovat divákům, kteří si v tomto počasí našli cestu na hriště.



Počet diváků: 95. Rozhodčí: HARTIG Libor - VANĚČEK Milan (N), DOHNAL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Hráč - FC Lobkovice | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích

Jakub Jareš

Expert: Petr Jareš
Tip experta: remíza

Počáply jsou nepříjemný soupeř všude. Řepín snimi bude mít velké problémy a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích