2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní 17.kolo odstartovalo!


Branky


4

Zápas pro Litol začal opět trošku vlažněji jako minulá podzimní dohra s Loučení, mužstvo domácích nezaváhalo a využilo šance dostat se k bráně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedení Tatce

Jak jsem již zmínila pro Litol to opět začalo ve vlažnějším tempu, první poločas byla nadále rozháraný a absolutně nepřipomínal výkony co podávali ještě v podzimní hře. Netrvalo dlouho od hvizdu pana rozhodčího a Tatce si berou vedení najejich stranu, kde po akci Jiřího s Jiřím dostali míč do brány Litole.

Jirka Březina vyslal přihrávku na rozeběhlého Jirku Höfera, který běžel na brankáře a skrz jeho nohy prostřelil gól! To vše se odehrálo teprve čtvrtou minutu zápasu.

 

Zápas byl celoudobu velmi vyrovnaný. Ve 30' se žene ku předu mužstvo domácích, kde má na kopačce balón Lubomír Horák a vysílá centr z pravé strany do vápna, který se však zkroutil do brány a jsou ve vedení 2:0.

 

Slavit se rozhodl i brankář Richard Fiala, který doběhl přes celé hřiště za ostatními do hloučku. Po rozehrání Litol zkouší střelbu z půlky hřiště, protože si všímají že gólman domácích se nestihl vrátit do brány, naštěstí tento pokus končí kousek od tyče branky.

 

Tento výsledek chtěli udržet až do kabin a dohrát poločas v klidu,to se jim ale bohužel nepoštěstí a ve 42' dostávají gól od Matyase Pokorného z zrohového kopu a odrazu, Litol snižuje na 2:1. S tím to výsledkem jdou všichni do kabin.  Opět došlo i k výměně názorů jako v minulém utkání v Loučeni a jak uvedl Michal Zoubek, tentokrát to bylo trošku ostřejší.

Otěže přebírá Litol

Úvod druhé půle bere do rukou Litol,za zvýšenou aktivitu přišla odměna v podání vyrovnávacího gólu z kopčky Tomáše Černého a to hned po pěti minutách, tím je vyrovnáno 2:2. I přes to Tatce chtějí zápas vyhrát a tak nepolevují a stále se snaží dostat míč do sítě, bohužel už se jim to nepodaří a tak jejich hra je jak na horské dráze, nahoru a dolu.

 

Kolem 65' jdou opět ale do útoku ale ošklivým skluzem je Litol zastavuje. Hráč balón nezahrál, naopak, trefil hráče z Tatců na příkro. A tak se čeká na červenou kartu ale rohodčí vytáhl jen žlutou. V 79' Litol vstřelila svou třetí branku a otáčí zápas na svou stranu a to díky akci Marka Barana. Průbojný tým Tatce chtějí stále vyrovnat a tak v 88' byl v tutové šanci kapitán Jirka Březina, ale svůj dělostřelecký pokus končí nad bránou.

 

Po tomto pokusu mají stále šanci Tatce ale jak uvedl Jiři Höfera : " Bohužel Litol začala trošku předělávat fotbal na divadelní představení a pan sudí vše umožnil. To se ovšem nelíbilo našemu trenérovi a tak se chtěl dotázat sudího co to vlastně pískl, to se naopakl nelíbilo sudímu a takse rozhodl že zápas ukončí bez nastavení. KOnečný hvizd přišel v momentě kdy pro nás byla ještě nařízená standartka a mohli jsme se alespoň pokusit ohrozit bránu. Rozhodčí nám tu možnost už neudělil a tak ukončuje zápas."

 



Ohlasy k zápasu


Tatce
Jirka Höfera: Naštěstí se vše vyřešilo jen "slovními urážkami" a nedošlo k žádné fyzické potyčce.

FK Litol
Michal Zoubek: Soupeř se pak v závěru zápasu ještě snažil pohrozit z pár standartek, ale už naši skálu v bráně Lukáše Michnu nepřekonal.



Sestavy


Tatce
R. Fiala [-] - J. Höfer [-] (70. J. Musil [-] ) , J. Křovák [-] , L. Zedník [-] (70. O. Festa [-] ) , L. Horák [-] , D. Pokorný [-] , O. Čábelka [-] (22. T. Grospietsch [-] ) , J. Březina [-] , M. Tomek [-] , J. Doležal [-] , F. Nekola [-]

FK Litol
L. Michňa [-] - M. Baran [-] , M. Dzurko [-] - L. Fér [-] , J. Řehák [-] (82. J. Droberjar [-] ) , M. Pokorný [-] , T. Černý [-] , J. Němec [-] (57. L. Rozlivek [-] ) , M. Neuhausel [-] , M. Šubrt [-] , O. Novotný [-] (68. R. Šemberk [-] )

ŽK: 55. M. Dzurko , 78. T. Černý , 86. M. Neuhausel , 88. L. Michňa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - FIALA Miroslav (N), ZOUBEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpánka Nikolićová

Expert: Tomáš Protivný
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích