0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní 17.kolo odstartovalo!


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Křinec
Milan Švábenský - trenér: Zápas se nám celkově moc nepovedl. Hosté přijeli jen bránit a ani za celý zápas nevystřelili na bránu. Odvážejí si ale bod a asi jsou spokojení. My jsme se celý zápas snažili nějak překonat jejich obranu ,ale to se nám mockrát nepovedlo. Většinou jsme se nemohli dostat přes stoperskou dvojici a když už se nám to povedlo, tak jim zachytal výborně gólman. Od nás to bylo dopředu pomalé a chyběla nám větší aktivita od útočících hráčů. Tam nám chyběl pohyb a jen nakopávání nám samozřejmě nemohlo stačit. Na některých hráčích je vidět, že vinou zranění toho moc nenatrénovali. Na tom budeme muset do budoucna zapracovat, aby se kluci do toho dostali .No nedá se nic dělat,je potřeba zvednout hlavu a pokusit se získat body příští týden.

Kněžice
Tomáš Živnůstka: Musím pochválit celý tým, za nasazení a bojovnost. Poctivě jsme bránili organizovaně od zadu. Na těžkým terénu, to měli obě mužstva těžký kombinovat. Nás podržel vynikající gólman.



Sestavy


Křinec
J. Kumstýř [-] - Š. Vondrlík [-] , J. Bobek [-] , D. Charvát [-] (55. D. Král [-] ) , M. Kalka [-] , M. Cypra [-] , J. Hojsák [-] , D. Holas [-] , A. Lebduška [-] (72. A. Hnát [-] ) , M. Čuřík [-] , D. Pěkný [-]

Kněžice
P. Hochmal [-] - V. Tokár [-] , D. Hornych [-] , D. Tichý [-] , J. Jelínek [-] , M. Sedláček [-] , J. Sedláček [-] , V. Šorm [-] , J. Hodoň [-] , J. Dufek [-] , T. Živnůstka [-]

ŽK: 89. D. Král - 41. J. Dufek , 70. V. Šorm .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - SUCHÁNEK Jan (N), DOMÁT Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpánka Nikolićová

Expert: Tomáš Protivný
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích