1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvůli zranění, byly Tatce v oslabení


Branky


5

Včerejší 19. kolo okresního přeboru se odehrálo na domácí půdě v Tatcích, bohužel se jim vyhrát nepodařilo. I přes to, to byl velmi vyrovnaný fotbal plný šancí pro obě strany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatce kvůli poranění, byly v oslabení

Druhý zápas pro Tatce na domácí půdě, tentokrát s Přerovem byl velmi vyrovnaný a plný šancí po prvním výkopu. Ve 21' přichází nucené střídání ze strany Tatců. Filip Nekola špatně došlápl a hlasitě mu něco prasklo v koleni, tím pádem přichází náhrada a to Ondřej Festa. Ve 37' však po nepřesné rozehrávce obrany Tatců, posílají rozeběhlého útočníka  hostů do šance, ktrerý se nemýlil a dává tak domácím pár minut před odchodem do šaten vecení 0:1.

Míč na kopačkách Tatců

Druhý poločas se zadařilo Tatcům a na jejich kopačkách si drželi balon, to se ukázalo i v 54. minutě kdy po dobrém centru se prosazuje David Pokorný a srovnává tak skóre na 1:1. Po tomto gólu dostávají větší chuť zápas vyhrát a bojují čím dál víc. Bohužel se jim nedaří prosadit, Všejany jsou tak víceméně ve vedení.

Spousta jejich šancí konči v rukavicích Přerovského brankáře na zádech obrany, nebo se netrefují na balón. V 90' dostávají smolný gól ve znění Galbavého Tomáše na 1:2, kde proběhl po brankové čáře a poslal míč přímo před bránu, kde sklepával hráč H14 do skoro prázdné brány. 



Sestavy


Tatce
R. Fiala [-] - J. Doležal [-] , T. Grospietsch [-] (59. J. Höfer [-] ) , J. Křovák [-] (70. L. Zedník [-] ) , L. Horák [-] , D. Pokorný [-] , J. Březina [-] , M. Petrásek [-] , M. Tomek [-] , M. Borovan [-] (87. O. Sládek [-] ) , F. Nekola [-] (21. O. Festa [-] )

Sokol Přerov n. Labem
P. Bařina [-] - D. Martínek [-] , J. Halbich [-] (46. L. Forejt [-] ) , L. Milaniak [-] , J. Adamec [-] (78. M. Valenta [-] ) , O. Plíšek [-] (88. M. Forejt [-] ) , J. Prokeš [-] , A. Neuhausel [-] , L. Koutský [-] (57. T. Galbavý [-] ) , T. Vodička [-] , R. Veselý [-]

ŽK: 77. J. Höfer , 80. J. Březina - 34. L. Koutský , 61. T. Galbavý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - BUREŠ Jaroslav, NOVÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: výhra domácích

Toto bude zajímavý zápas, Tatce hrají doma kde budou mít podporu domácích a kde, také proti Litoli předvedli krásný fotbal, proto si věřím ve výhru domácích

Tip: výhra domácích