Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice byly v oslabení


Branky


5

Výsledek 19. kola byl pro Loučeň jednoznačný, i přes velké oslabení to Kněžice nevzdaly a bojovaly do konce celého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas, byl přiměřeně vyrovnaný pro oba manšafty

Jak jsem již zmínila, výsledek byl jednoznačný pro Loučeň ale v prvním poločase to byl relativně vyrovnaný zápas, ikdyž vedla Loučeň 3:0. Loučeň sen sažila především využít výškové převahy a první dva góly dali po krásných centrech hlavou.

 

I přes to,  Kněžice zahrozili a Loučeň trošku zatlačili do kouta, před nátlakem je unránil skvělý gólman Sobota. Ve 38' přidali i třetí gól, začali hrát více na balónu a pokoušeli postupně získavat převahu.

Museli odejít hned dva hráči!

V druhém poločase museli odejít dva hráči z Kněžic a bohužel neměli nikoho kdo by střídal. Tato situace je velmi ovlivnila. Jak uvedla Loučeň, v po podzimním kole s těmito stavy měli stejnou zkušenost, proto jim bylo Kněžic líto.

 

Brzy Loučeň přidala čtvrtý gól po gólu stopera Holleta, který ve 42 letech dal dva góly což je neuvěřitlné, jakou má pořád zachovalou fyzyčku.

 

Převaha a držení mince bya stále víc a víc drtivější. Ke konci ještě Loučeň přidala s občasným štěštím další tři góly a zápas byl tímto rozhodnut s konečným stavem 7:0.  



Sestavy


FK Loučeň 1893
J. Sobota [-] - P. Mareš [-] , J. Šulc [-] , D. Pinkas [-] (81. V. Löbl [-] ) , T. Plíva [-] (60. M. Váňa [-] ) , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , L. Holub [-] (75. L. Hložek [-] ) , J. Ekl [-] (75. J. Štěpánek [-] ) , M. Špalda [-] (16. T. Dušek [-] ) , J. Holler [-]

Kněžice
P. Hochmal [-] - J. Sedláček [-] , J. Hodoň [-] , J. Dufek [-] , T. Živnůstka [-] , D. Tichý [-] , D. Hornych [-] , R. Hovorka [-] (46. J. Kalužík [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Sedláček [-] , V. Šorm [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - MAMMADOV Elman, BALŠÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím, že není co moc rozebírat, Kněžice vyhráli od začátku sezóny pouze jednou a na domácí Loučeň stačit nebudou

Tip: výhra domácích