Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany nedaly výhru Litoli zadarmo


Branky


5

Zápas 20. kola, proběhl na hřišti Všejan, i přes prohru domácích, jim to nemusí být líto! Litol pěkně potrápili a góly jim nedali zadarmo! Velký zvrat nastal ve druhém poločase utkání, pojďme si přečíst, jak to všechno probíhalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve vedení Všejany

Litol, šla do zápasu s vědomím, že nastupuje proti zkušenému a urostlému soupeři, který umí využít případné protiútoky.  Od vstupu do utkání, bylo jasné, že Litol bude držet balon a Všejany z hlunokého bloku se pak po ztrátach míče ze strany Litole, se Všejany budou snažit vyrážet do protiútoku. Protiútok se Všejanským po 20' hry vydařil a tím otevřeli skóre 1:0. 

 

Litol si  do té doby spíše víc držela balon, ale bohužel si vyloženě šance nevytvořili. Po spadlém prvním gólu se Litol nastartovala, dokázala si vytvořit jeden protiútok a z první větší šance srovnat na 1:1. Za dalších něco málo pár minut, přišla ztráta Litole v přechodové fázi, rychlý protiútok a Všejany vrátili vedení na svou stranu. Do konce poločasu se nic vážnějšího nestalo a Všejany tak vedly 2:1. 

Litol obrátila výsledek za pár minut

Do druhé poloviny, Litol vlítla s větším nasazením a do pár minut bylo po chybě všejanského golmana srovnáno na 2:2. Dále Litol tlačila a snažila se ohrozit branku domácích. Všejany se houževnatě bránily a hrozily opět z brejku.

 

Do 80' to byl na šance vyrovnaný zápas a vítězství se mohlo přiklonit na obě strany. Nicméně v poslední desetiminutovce, zásluhou motorové myši z Litole, jménem Jakub Řehák se jim povedlo zužitkovat tři po sobě jdoucí brejky, kdy zmiňovaný hnací motor utekl úplně všem a na první dva góly přihrál a poslední gól vstřelil on sám.

 

Zápas tak skončil pro Litol 5:2, což je pro Všejany možná kruté, protože Litol opravdu potrápili. Nejednalo se o tak jasnou záležitost, jako třeba naznačuje skóre.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Vláďa Bárta: V zastoupení pana Truksy, trenéra A mužstva TJ Sokol Všejany, posílám krátké zhodnocení mistrovského utkání mužů mezi domácím týmem Všejan a hostujícím týmem Litol. Již od začátku byl patrný rozdíl ve věkovém průměru obou družstev, kdy zkušenosti domácího týmu ze Všejan převládali mladické nerozvážnosti týmu z Litole. Do 75 minuty se hrál zcela vyrovnaný zápas, kdy domácí tým velmi zkušeně operoval ve středu hřiště a naopak hosté využívali svou rychlost po obou krajních stranách. Utkání mělo dva zlomové body a to individuální chyba domácího brankáře, který po celý zápas podával stabilní a jistý výkon, ale bohužel neudržel lehkou, ale nepříjemnou střelu hostujícího hráče, kdy Litol pohodlně vyrovnala utkání. Druhým a to nejzásadnějším zlomovým bodem byla rozdílní fyzická kondice, kdy od 75 minuty se projevil věkový rozdíl mezi oběma mužstvy a hosté využili „mladé pušky“, kteří dokonali až nespravedlivý brankový rozdíl. Ač člen sokola Všejany, musím zcela objektivně pochválit tým Litol, který velmi profesionálně stmelil tým mladých nadějných hráčů a zkušených matadorů. Nikdy nevyzdvihuji jednotlivce, ale hráč s číslem 21 Jakub Řehák má před sebou nadějnou kariéru a Litol by jej měla poslat co nejdříve do některého ligového týmu, aby se „popasoval“ se svými vrstevníky o výsluní na ligových trávnících.




Sestavy


Sokol Všejany
M. Rybář [-] - J. Putorík [-] , M. Hanuš [-] , l. Nastoupil [-] , M. Hruška [-] (57. P. Bouška [-] ) , J. Sameš [-] , J. Říha [-] , D. Novák [-] , D. Šaržík [-] , D. Miškovský [-] , M. Zavřel [-] (83. S. Lukić [-] )

FK Litol
L. Michňa [-] - J. Řehák [-] , J. Cáska [-] , M. Baran [-] , M. Zoubek [-] , T. Černý [-] (76. A. Janík [-] ) , M. Dzurko [-] , M. Pokorný [-] (56. J. Droberjar [-] ) , R. Šemberk [-] (62. J. Svoboda [-] ) , M. Šubrt [-] , O. Novotný [-]

ŽK: 47. J. Sameš - 53. J. Cáska , 74. M. Šubrt .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Kocman Jakub - RYNEKR Tomáš, KUBERA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výhra hostů, veřím že Litol se zvedne a bude to právě ve Všejanech.

Štěpánka Nikolićová

Expert: Lubomír Hofírek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, ale bude to těžký zápas. Litol má kvalitu ale výsledky má teď trochu za očekáváním.