0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


29. D. Hora , 62. V. Bubla
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Josef Prokeš - kapitán: Z výsledkem spokojený nejsem, ale s průběhem zápasu a naším nasazením ano. Začali jsme s rozestavením na tři záložníky ve středu pole a tah trenéra se ukázal jako účinný. V zápase jsme si vytvořili minimálně tři vyložené šance, které jsme tváří v tvář brankáři neproměnili. S takovým soupeřem to musíme proměnit. Utkáni rozhodlo vyloučení Nëuhasela, po kterém jsme již tahali za kratší konec. Soupeř byl kvalitní, ale díky naší hře mám z týmu dobrý pocit a v sobotu nedáme v Litolu kůži lacino.

FC Trnavan Rožďalovice
Radim Králík: Do dalšího jarního zápasu jsme nastoupili na hřišti v Přerově, s omlazenou sestavou, kdy na levé straně nastoupili naší nadějní dorostenci. V první půli bohužel naši hráči neplnili vůbec taktické pokyny, naběhali a byli nedůrazní. Jediná akce, které splňovala parametry i vyšší fotbalové soutěže, Bubla - Hora vedla k úvodní brance zápasu. Do druhého poločasu nastoupil Najmon, naše hra se zcela změnila, najednou jsme hráli tak jak si představujeme. Klíčový zákrok opět, při rohu soupeře, předvedl Lorenc neboť všichni již viděli hlavičku v naší síti. Poté jsme po krásné akci skórovali, soupeř šel po vyloučení do deseti a my kontrolovali hru. Nad hrou v prvním poločase se musíme zamyslet.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
P. Bařina [-] - M. Čurda [-] , D. Martínek [-] , P. Homola [-] , L. Milaniak [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Šenkýř [-] , J. Prokeš [-] , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , R. Veselý [-]

FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - L. Dont [-] - - D. Hora [-] , F. Veselý [-] (46. J. Najmon [-] ) - V. Bubla [-] , P. Rulc [-] , M. Paroulek [-] , M. Grospič [-] , M. Jeník [-] , M. Havránek [-] , J. Čapek [-]

ŽK: 16. A. Neuhausel - 18. V. Bubla , 33. M. Grospič , 57. D. Hora , 77. M. Havránek . ČK: 56. A. Neuhausel - 90. P. Lorenz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - MAMMADOV Elman, HOLER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpánka Nikolićová

Expert: Lubomír Hofírek
Tip experta: výhra hostů

Jasná 2. Výhra Rožďalovic.