2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ambiciózní tým proti zkušeným, pojďte si přečíst jak to dopadlo


Branky


7

Další kolo je odehrané! Přineslo krásnou hru Polabanu a Všejan, kdy mladý ambiciózní tým předvedl krásnou hru a Všejany jako zkušený tým se nedal a přičetl si výhru na svoje konto. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný vstup Polabanu do hry

Jak už je známo mladý, ambiciózní, běhavý tým Polabanu měl dobrý vstup do hry, kdy si udělají spoustu šancí ale už bohužel žádnou nepromění. To bylo i tentokrát a tak po brejku Všejan, dostávají první branku ve 24' kdy skóroval Petr Bouška.

 

A jak už víme, Polaban to soupeři neulehčí a vyrovnávají v zápětí a to tentokrát ve 32' střelou Luňáčka. Tak to se to drželo do konce poločasu, kdy Polaban hrál hezký fotbal, dokázal si nahrát a kombinoval.

 

Bohužel to se změnilo ve 44' kdy dostal druhou žlutou kartu hráč Lukáš Kovacs, který odchází do sprch a tak Polaban zůstává oslaben o jednoho hráče. Všejany drží hru ve vedení až do konce prvního poločasu, kdy je podržel brankář Matěj Rybář který vychytal tři body.

Polaban v oslabení

Polaban vstoupil do druhého poločasu s vědomím že to bude náročná hra když jsou pořád v oslabení. To se také ukázalo, Všejany drželi vedení a dokázali si vytvářet plno šancí. Všejanským se podařilo proměnit jednu z šancí a to v 75' kdy David Novák střílí na bránu a přidává další branku na konto.

 

Hra končí tedy za konečný stav 2:1.  Lubomír Hofírek komentuje konec hry : " Na začátku zápasu bych bral bod. Nakonec se štěstím a bojovností máme body tři."

 

Jak opět uvedl trenér Polabanu Dominik Procházka : " Zkrotit mladou krev a začít dávat konečně góly, s tím bojujeme každý zápas."

 

Doplnění  trenéra Truksy:

 

"Byl to souboj dvou generací,na straně hostů mládí, rychlost výbušnost na straně domácích zkušenost ,bojovnost a výborný výkon brankáře. Právě on skvěle zneškodnil za bezbrankového stavu tutovku hostí a mohl se za chvíli radovat z vedoucího golu domácich kdy D.Novák skvěle hlavou prodloužil dlouhý nákop a P.Bouška potvrdil roli kanonýra  1:0.

 

Za 8minut bylo srovnáno když se trefil hostující Lunáček  Bouška se ještě v první půli dožadoval další branky přímo z rohového kopu ale špatné postavení postraního rozhodčího mu radost pokazilo. Hosté šli ještě v první půli do deseti ale svou rychlostí  dokázali tento handicap mírnit.

 

 Ve druhém poločase rozhodl o třech bodech D.Novák kterého D.Černov dlouhým pasem poslal do úniku a on využil zaspání hostujícího golmana a strhl vedení na domácí stranu. Pojistku odmítl domácí J.Říha kdy mu skvěle předložil Bouška a on napálil pouze břevno. Hrál se svižný a rychlý fotbal ke kterému přispěli obě mužstva.

 

Jsem rád že jsme konečně přetavili dobrou hru v poli v zisk tří bodů. Hosté nám svou rychlostí dělali po celý zápas problémy náš tým se s tím ale skvěle popasoval a dovedl zápas k vítězství.Skvěle nám zachytal M.Rybář."



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Lubomír Hofírek - Kapitán: Soupeři gratulace za super výkon a za mě jako kapitán, všem našim hráčům velký dík, že někteří naši hráči v takovém věku nastoupí proti mladým borcům Polabanu a bojují až do konce ve vypětí všech sil.

SK Polaban Nymburk B
Tomáš Protivný - trenér/hráč: Znovu se ukázalo že neproměňujeme, šance za první poločas jsme měli tři tutově a nic z nich nebylo. Znovu jsme inkasovali jako první, říkáme si to pořád do kola. Každopádně to někdy už musí přijít. Hráli jsme druhý poločas v deseti a spíš drželi remízu. Bohužel soupeř jedním dlouhým nákopem zakončil brejk gólem. Remíza by byla asi spravedlivější.



Sestavy


Sokol Všejany
M. Rybář [-] - P. Bouška [-] , L. Hofírek [-] , O. Jon [-] , M. Hanuš [-] , M. Hruška [-] (80. R. Poslt [-] ) , J. Sameš [-] , J. Říha [-] , D. Novák [-] , R. Budínský [-] , M. Zavřel [-] (62. D. Šaržík [-] )

SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - P. Daněk [-] , M. Luňáček [-] , L. Vaníček [-] , D. Procházka [-] (57. M. Šimon [-] ) , Š. Novák [-] (64. D. Filip [-] ) , D. Wiehl [-] (75. M. Vajshajtl [-] ) , J. Filip [-] , M. Šubrta [-] (75. L. Hájek [-] ) , L. Kovacs [-] , T. Protivný [-]

ŽK: 31. M. Zavřel - 8. L. Kovacs , 52. D. Procházka , 67. P. Daněk , 90. T. Protivný . ČK: 44. L. Kovacs .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Hron Karel - POSTRÁNECKÝ Petr, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: výhra hostů

Polaban nemá úplně oslnivou formu, potřebuje už zabrat. Věřím, že ve Všejanech to "urvou" a poprvé na jaře zvítězí.

Tip: výhra hostů

Polaban nemá úplně oslnivou formu, potřebuje už zabrat.
Věřím, že ve Všejanech to "urvou" a poprvé na jaře zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů