4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrušov v Koblově nestačil na zdejší výběr. Na hřišti nezklamal ani neurazil. Koblov se pomalu zvedá z herní krize


Branky


2. L. Kaleta , 27. I. Pop , 85. A. Orel , 94. M. Drastich - 32. D. Fedák , 90. R. Holub
6

Koblov si doma poradil se snaživým Hrušovem. Jeho dorostenci, pravda, bojovali jako lvi, aby si zpátky do Moravské Ostravy přivezli alespoň bod. Koblov ale ukázal, že v letošní sezóně patří do horní poloviny tabulky právem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrušov vyrukoval na papírového favorita neohroženě, brzký inkasovaný gól jej nezlomil

Dorostenci, bojiující o základní sestavu v tvrdém konkurenčním prostředí moha mladých individualit, nastoupili k vzájemnému klání bez bázně a hany, jak tomu velí jejich mladická energie. Papírovým vítězem byli sice dopředu pasováni domácí, ale dění na hřišti později všem jasně ukázalo, že šedivý strom předzápasové teorie se pokaždé nemusí rovnat zelenému stromu zápasové praxe. Hrušovští ovšem inkasovali už na začátku utkání, když si nepohlídali náramně zahraný rohový kop, po němž zakončoval už ve druhé minutě koblovský Kaleta. Poté nicméně přišla vyrovnaná pasáž a hosté z Hrušova rozhodně nebyli horším týmem, naopak, k nadšení diváků odvážně vystrkovali růžky a na nikom nebylo znát, že by hrál vůči Koblovu s respektem nebo zbaběle zataženou ruční brzdou. Branku ale po chvíli vstřelil opět Koblov zásluhou Kalety. Hrušov ale neztrácel hlavu a se silným soupeřem se mu poněkud překvapivě dařilo držet fotbalový krok. Odměnou jim byla snižující branka Fedáka na 2:1, znamenající kontaktní gól a comeback do zápasu.

Vyloučení a konec nadějí hostů na bodový zisk

Druhá půle musela diváky tuze bavit už od jejího samého počátku. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a diváci si přišli na své. Pořád se něco dělo a v permanenci byli střídavě oba strážce tří tyčí. V 80. mitě se odehrál asi klíčový okamžik celého zápasu. Po nesportovním chování směrem k rozhodčímu byl po červené kartě vyloučen Petr Hudeček. Zkušená opora Hrušovanů tak za verbální projevy směrem k pánovi hřiště zamířila předčasně za očistnou hygienou do sprch, aby se jeho tým po zbývajích deset minut snažil s výsledkem ještě něco provést. Ale opak se stal pravdou. V závěrečných minutách využili přesilové hry domácí Koblované a dvěma brankami na konci rozhodli o konečném osudu utkání. Hosté ještě stihli korigovat po trefě Holuba.



Sestavy


TJ Sokol Koblov
R. Silber [-] - A. Hlaváček [-] , M. Brančík [-] , K. Staněk [-] , J. Vrobel [-] (46. A. Orel [-] ) - M. Chovanec [-] , I. Pop [-] , M. Drastich [-] , M. Smajdor [-] - M. Řezniček [-] , L. Kaleta [-]

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - M. Josefofský [-] - R. Holub [-] , F. Dubnický [-] , D. Fedák [-] , M. Kusyn [-] (46. J. Mrázek [-] ) , F. Dubnický [-] , D. Pekara [-] , J. Holub [-] , P. Hudeček [-] , J. Duda [-]

ŽK: 36. A. Hlaváček - 50. J. Mrázek , 92. D. Fedák . ČK: 80. P. Hudeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIPLÁK Jan - HOLUB Tomáš, DULÍNEK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jeho Polanka B zároveň v tomto kole dohrává odložený souboj v Petřkovicích ze 17. kola.
Tip experta: výhra domácích

Kluci, s kterými občas chodím hrát fotbal by mne ukamenovali, kdybych řekl něco jiného než jedničku. KOBLOV v minulém kole loupil s Markvartovicemi, takže formu mají, navíc se můžou opřít i o zkušeného gólmana. Jednička jak vyšitá.

Tip: výhra domácích