0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky povinně zvítězily


Branky


19

Darkovičky si bez větších obtíží dokráčely pro další výhru, díky které se drží v popředí tabulky a mají stále možnost porvat se o případný postup. Naopak Jistebník opět ukázal, že se potácí v krizi a nejspíš jej bude čekat holý boj o přežití v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstva bojovaly se špatným terénem

Pro hosty bylo přichystáno velikonoční překvapení v podobě zuboženého hřiště. Tráva byla místy neposekaná a na některých místech si ustlal krtek. Těžké parametry hřiště notně poznamenaly kvalitu hry. Hosté jakožto favorit zápasu prakticky celý první poločas bojoval spíše s kvalitou hrací plochy než s týmem, který by měl začít hrát o každý důležitý bod. Otevřít skóre mohl Fojtík, ale z dobré palebné pozice netrefil prostor mezi tyčemi. Svou střeleckou smůlu chtěl posléze prolomit i Turanský, ale ani jemu nebylo přáno, neboť jej při zakončení zradil terén. Domácí Jistebník si v celé první půli a žel bohu i celém zápase vypracoval jedinou střelu Pěchoviče, která ovšem gólové parametry neměla. Nakonec do poločasu padla aspoň jedna branka. Hostující Fojtík svým dlouhým autem do vápna způsobil skrumáž, kterou rozuzlila pohotová střela Kempného – 0:1.

Darkovičky si dokráčely pro výhru

Veškeré naděje domácích vzaly brzy za své, když hosté přidal z kraje druhé půle pojistku v podobě druhého vstřeleného gólu. Gai s Fojtíkem zahrávali roh nakrátko, našli na vzdálenější tyči nekrytého Kuřidéma, pro kterého nebyl problém uklidit míč do sítě – 0:2. Následně dokázal dopravit míč do sítě i Turanský, ale jeho radost překazil zvednutý praporek pomezního. Kapitán Darkoviček si tak bude muset ještě chvíli počkat. Jistebník byl naprosto bezzubý a odevzdaný. Vůbec mu nefungovala záloha a obrana vykazovala obrovské díry. Toho využil Rychnovský, který balónem do běhu vybídl vystřídavšího Dudu, který proklouzl až do vápna a přízemní střelou přidal třetí trefu hostů – 0:3. V samém závěru spálil ještě jednu tutovku hostující Klečka. 



Ohlasy k zápasu



FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Od zápasu jsem očekával, že proti nám nastoupí mužstvo, které se chce porvat o záchranu. Ale bylo tomu úplně naopak, soupeř byl odevzdaný, nic směrem dopředu nepředvedl. Kdybychom proměňovali šance, musel by zápas skončit 0:7. Naše výhra byla jen splněná povinnost. Líto mi je mého kamaráda Petra Moučky, kterému zdejší situaci a okolnosti v týmu vůbec nezávidím"



Sestavy


TJ Jistebník
L. Malý [-] - L. Pietras [-] , P. Štandl [-] , M. Raška [-] (78. O. Jurček [-] ) , T. Pěchovič [-] , D. Dub [-] - J. Rašek [-] , D. Horkel [-] (78. M. Vavroš [-] ) - M. Moučka [-] , P. Nykš [-] , P. Moučka [-] (46. P. Sárosi [-] )

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , D. Kempný [-] (69. J. Klečka [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] , O. Hellebrand [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] , T. Kalvar [-] , A. Kuřidém [-] (73. M. Duda [-] )

ŽK: 78. D. Horkel - 75. L. Lindovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - TOMAI Martin, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra hostů

Někde v televizi jsem zaslechl, že se Darkovičky pokusí poprat o postup do vyšší soutěže. Budu jim tedy věřit a dám na to, že v Jistebníku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů