6:3
(4:0)
56. J. Holuša
58. D. Dub (p.)
82. P. Nykš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce povinně zvítězily nad Jistebníkem


Branky


12. M. Hoza , 16. P. Galvas , 39. Z. Pospěch , 41. P. Galvas , 66. D. Moša , 85. P. Galvas - 56. J. Holuša , 58. D. Dub (p.) , 82. P. Nykš
12

Slušná gólová kanonáda byla k vidění v nedělním dopoledni v Mokrých Lazcích, které potvrdily roli favorita a splnily povinnost tříbodové výhry proti předposlednímu Jistebníku. Ten se navzdory okleštěné sestavě a nepříznivému stavu po poločase vzchopil a sympaticky dohrál, když utkání dvěma trefami dokonce i zdramatizoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zadělal těsto na výhru

 Skóre mohl otevřít hostující Holuša, jenže balón z nadějné střelecké pozice do brány neprotlačil a zamířil jen těsně mimo tyč. O úvodní trefu se tak postaral Galvasův centr a přesná hlavička Hozy - 1:0. Druhá branka vzešla z postranní uličky Wojnara na Lomozníka, který přetaženým centrem na zadní tyč našel pohodlně dorážejícího Galvase - 2:0. Hosté se mohli vrátit do zápasu po přímém kopu Paskera, ale brankář Minarčík zůstal v pozoru. Ještě do poločasu navýšily Lazce skóre o další dvě branky, když si po jedné trefě připsali oba kanonýři Pospěch a Galvas. První jmenovaný zužitkoval pas za obranu a zkušeně prostřelil gólmana Krayzela k tyči - 3:0. Galvas pro změnu překonal veterána v bráně hostů úspěšným lobem - 4:0.

Hosté zdramatizovali skóre

Okleštěná sestava Jistebníku se přesto nevzdávala a poctivě bojovala. Sympatický výkon z úvodu druhé půle korunoval nejprve Nykš střelou do břevna. Vzápětí se už Jistebník zaslouženě radoval. Prudkou ránou k tyči se zpoza šestnáctky prosadil Holuša - 4:1. Neuběhly ani dvě minuty a domácí obrana hasila požár ve vápně za pomocí faulu. Penaltu proměnil Dub a rázem to bylo jen o dvě branky - 4:2. Lazce ovšem komplikace nepřipustily. Hoza nejprve dopravil míč do sítě po skrumáži z rohu, ale ukázal v sobě duch fair play a přiznal, že krátce předtím zahrál rukou. Ovšem další brejková akce a přečíslení již proběhlo v souladu s pravidly. Sukdol přenesl centrem hru na druhou stranu, odkud se krásnou pumelicí z první prosadil Moša - 5:2. Diváci museli zatleskat i třetí brance hostů, když se parádní trefou na vzdálenější tyč prosadil Nykš - 5:3. Skóre utkání uzavřel po další Sukdolově asistenci kapitán Galvas, který svým třetím gólem v zápase zkompletoval hattrick - 6:3.  



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Bylo to povinné vítězství z naší strany. Nic jiného jsme si ani nepřipouštěli. Škoda, že jsme ve druhém poločase darovali hostům laciné branky a nechali utkání zdramatizovat. Ale zase musíme uznat, že si to hosté za svou snahu zasloužili. My se pak nesmyslně hádáme mezi sebou, kdo za branky mohl a kdo měl míč lépe odehrát. Musíme hrát více kolektivně"

TJ Jistebník
Petr Moučka (hrající trenér): "Opět jsme nastoupili v ne úplně kompletní sestavě, což poznamenalo naši hru. Přesto chci klukům poděkovat. Nechali jsme na hřišti všechno, co je v naších silách. Už v prvním poločase jsme mohli skórovat, tak jsme utkání zdramatizovali až v tom druhém. Nicméně domácí Lazce prokázaly, že mají větší kvalitu a vyhrály zcela zaslouženě"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (88. V. Malohlava [-] ) - L. Poštulka [-] , D. Exner [-] , Z. Pospěch [-] (58. D. Moša [-] ) , K. Lomozník [-] (82. Z. Říman [-] ) , J. Ulrich [-] , P. Wojnar [-] , M. Hoza [-] , D. Sukdol [-] , R. Šimeček [-] , P. Galvas [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Raška [-] , L. Pietras [-] - J. Rašek [-] , D. Dub [-] , M. Vavroš [-] , P. Nykš [-] - J. Holuša [-] , O. Jurček [-] , P. Moučka [-] , M. Pasker [-]

Počet diváků: 128. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KLIMEK Tomáš, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Patrik Minarčík
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než výhru našeho týmu si nepřipouštím. Musíme jednoznačně zvítězit. Bůhví v jakém složení hosté z Jistebníku vůbec přijedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích