Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště deklasovaly orlovský Baník


Branky


12. O. Mokroš (p.) , 15. J. Pohludka , 41. R. Vlček , 78. R. Papřok , 84. O. Mokroš , 88. T. Kusak - 27. T. Hrčkulák
11

Fotbalisty Baníku Orlová čekal po neúspěšné přestřelce v minulém kole s Dobrou reparát na půdě Sedliště. Domácí letos šlapou jako hodinky a stíhají doposud vedoucí Oldřichovice. Hosté tedy nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakopla penalta

První možnost na změnu skóre měli hosté již ve 2. minutě utkání, kdy po faulu domácích se k rozehrávce postavil kapitán hostí Karkoška, ale jeho spoluhráč Kopel trefil pouze brankáře domácích. Po chybě Piekarczyka v obraně domácích přihrávala před bránu Kopel, ale hosté trefili pouze tyč domácí brány. První domácí útok v podání Mokroše skončil v 6. minutě pouze v autu. Hosté domácím zavařili o 2 minuty později, kdy domácí obránci nebyli schopni odkopnout míč do bezpečí, ale ani z této šance nebyli hosté schopni nic vytěžit. Opět se tak potvrdilo pravidlo „nedáš, dostaneš“ a po faulu v pokutovém území zahrávali domácí penaltu, Mokroš se nemýlil a poprvé se v utkání měnilo skóre. Přidat další branku mohli domácí po chybě v obraně, Jiříček ale míč nasměroval pouze do zdi. Zvýšit na 2:0 se tak domácím podařilo po 15. minutách hry, kdy zahrávali roh, Mokroš míč poslal před bránu a po skrumáži se dostal až k Pohludkovi. V následujících několika minutách mohli domácí ještě navýšit svůj náskok, nejprve po přihrávce Krpla se do míče opřel Merta, ale trefil pouze hostujícího brankáře. Podobně skončila také akce po rohu, který zahrával Piekarczyk, na zadní tyči našel Krpla, ale ten také trefil pouze dobře postaveného brankáře Papalu. Ve 23. minutě míč vybojol Piekarczyk, následně byl faulován, hostující hráč Hrčkulák  si za zákrok vysloužil žlutou kartu, rozehrávky se zhostil Jiříček, po několika přihrávkách se míč dostal až k Mokrošovi, který byl před pokutovým územím poslán k zemi. Ze slibné šance ale nakonec nic nebylo, Sekanina míč poslal nad bránu hostů. Po nevyužitých šancích domácích se podařilo hostům zásluhou Hrčkuláka snížit ve 27. minutě na 2:1. Domácí dále pokračovali v náporu a pokoušeli se navýšit skóre. Ve 30. minutě utkání se míč po dlouhém autovém vhazování Krpla dostal od hostujících hráčů do zámezí, z následného rohu Vlček hlavou nasměroval míč pouze do míst, kde stál hostující brankář. Z dálky o několik minut později vyzkoušel pozornost Papaly Sekanina. Ve 38. minutě zahrávali domácí opět roh, ale nikdo z hlavičkujících se k míči nedostal. Obrovskou šanci měli hosté ve 40. minutě utkání, ale skórovat nedokázali, naopak domácím se povedlo uvolnit, míč se dostal až k Vlčkovi, který obstřelil vyběhnutého brankáře Papalu a stanovil tak poločasový výsledek 3:1. V závěru prvního poločasu ještě hostující brankáře vyzkoušeli Šebesta a Vlček, ale stav se již neměnil.

 

Sedliště utkání dokonale ovládli

Druhý poločas začali opět lépe hosté, po faulu Kaloče sice dopravili míč do brány, ale pro odmávaný a následně odpískaný ofsajd nebyl uznán. O pár minut později Hrčkulák střílel těsně vedle. Mimo skončil také pokus domácího Mokroše ve 49. minutě, kterému přihrával Vlček. Vedle brány skončily také střely hostujícího Havláska a Hrčkuláka, pouze roh zahrávali hosté po střele Valocha v 72. minutě. Šťastnou ruku měl při střídání domácí trenér, který v posledních 25 minutách udělal celkem 5 změn. Dva ze střídajících se podíleli na dalších gólech domácích. Nejprve Papřok v 78. minutě zvyšoval na 4:1. Po faulu střídajícího Kusáka v 82. minutě byla hostům nabídnuta možnost skórovat, ale ti ji nevyužili. V 84. minutě se do sítě hostů podruhé v zápase trefil Mokroš. Na konečných 6:1 upravil v samém závěru utkání Kusák.  



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Sice přesvědčivé vítězství, ale začátky obou poločasů byly hodně nervózní. Pokud by hosté využili tutovku z úvodu utkání, kdo ví jak by se zápas vyvíjel. Pozitivem jsou výkony hráčů, kteří toho na jaře zatím moc neodehráli a svým výkonem si řekli o větší vytížení..




Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Merta [-] (79. M. Hammer [-] ) , Z. Piekarczyk [-] , K. Šebesta [-] , R. Vlček [-] (64. R. Papřok [-] ) - T. Sekanina [-] (79. T. Kusak [-] ) , K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] (85. S. Gwozdz [-] ) , R. Krpel [-] , J. Pohludka [-] - D. Kaloč [-] (64. P. Mojžíšek [-] ) -

FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - D. Jurček [-] , I. Stuš [-] , J. Andl [-] (74. D. Novák [-] ) , M. Karkoška [-] - M. Mravec [-] (54. J. Valoch [-] ) , J. Kopel [-] , P. Stachel [-] , T. Hrčkulák [-] , V. Kadlíček [-] - T. Havlásek [-] (67. J. Valový [-] )

ŽK: 61. K. Šebesta - 23. T. Hrčkulák , 24. I. Stuš , 43. P. Stachel , 45. T. Havlásek .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - JONSZTA David, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí si budou chtít upevnit své postavení v tabulce a všechny body zůstanou u nich doma.