Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště porazilo Dobrou a stíhá lídra tabulky


Branky


16

Šesté kolo jarní části sezony přineslo střet dvou týmů s nejlepší formou. Mladý celek Dobré se po pěti kolech pyšnil 100 % bodovým ziskem. Naopak Sedliště po sérii čtyř vítězství poprvé minulý víkend zaváhaly a remizovaly na půdě Nýdku. Tým dobré chtěl natáhnout vítěznou šňůru na šest zápasů a přiblížit se tak sedlištím na rozdíl jediného bodu. Sedliště naopak chtěly napravit své zaváhaní z minulého týdne.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl povedený vstup do utkání

Lépe do utkání vstoupili domácí, kdy se po autu  dostal míč až k Sekaninovi, ten ale střílel pouze nad Hankeho bránu . Již o 2 minuty později přihrával Merta na Hammera, který svou přihrávkou před bránu hledal Mokroše, ale ten na míč nedosáhl. Hosté se poprvé předvedli po spolupráci Filipčíka a Ondřeje Gryžboně v 6. minutě, kdy druhý jmenovaný střílel pouze nad bránu domácích. Sedlištané se z první branky radovali v 9. minutě utkání, kdy po hře rukou ve středu hřiště rozehrával Sekanina, míč se dostal až k Vlčkovi, který z voleje vrátil míč před bránu, kde našel  Mokroše, který se nemýlil. Domácí po hezké akci v 11. minutě utkání kopali roh, míč do pokutového území poslal opět Sekanina, nejlíp se postavil opět  Mokroš a domácí vedli již 2:0. Těsně vedle skončil míč po hlavičce Jiříčka z dalšího rohu. Další akci domácích vychytal brankář Hanke ve 13. minutě. O dvě minuty později se hostům, po zaváháni při rozehrávce domácích, podařilo  zásluhou Ondřeje Zíchy snížit na 2:1. V následujících minutách měli dvě větší šance domácí, nejprve vedle brány mířil Vlček. Před bránu později přihrával Mokroš, ale Hammer na míč nedosáhl. Ve 25. minutě zahrávali hosté roh, k praporku se postavil Ondřej Zícha, míč se dostal až k Filipčíkovi, ale ten mířil pouze vedle. Po půl hodině hry byl faulován Pohludka, rozehrával Sekanina, před bránou se míč doslal k Jiříčkovi, ale skóre se neměnilo. Ve 33. minutě hosté z autu dostali míč až do pokutového území, ale domácí brankář Šokala míč bezpečně chytil. V posledních 10 minutách se hosté snažili srovnat skóre, nejprve ve 36. minutě Filipčík přihrával před bránu, ale domácí Kusák odvrátil tento pokus pouze na roh. K rohovému praporku se postavil Koloničný, po jeho rozehrávce měli hosté k dispozici další roh, ale ani na druhý pokus ke srovnání skóre nedošlo. Poslední větší šanci hostů vychytal domácí brankář Šokala. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

 

Domácí rozhodli z poslední šance utkání

Stejně jako v prvním poločase, tak také v tom druhém se do šancí domácí dostávali po rohových kopech, které zahrával Sekanina. V 58. minutě poslal míč na zadní tyč, ale Mokroš míč usměrnil pouze do autu. Po hodině hry se podařilo Vlčkovi vypíchnout míč hostujícím obráncům, ale střela mířila pouze do míst, kde byl připraven hostující Hanke. Po faulu na Vlčka se k rozehrávce postavili Sekanina a Jiříček, po rozehrávce na krátko, se do míče opřel Jiříček a z dálky vyzkoušel pozornost hostující brankáře. V 76. minutě se ke slovu dostali hosté, ale domácí jejich akci odvrátili do autu. Do hry míč vhodil Ondřej Gryžboň našel svého spoluhráče Filipčíka, který míč následně svému spoluhráči vrátil, ale i tento pokus skončil v zámezí. Rohového kopu se ujal Koloničný, ale i tato šance končí u domácího brankáře. Z následné rozehrávky se do šance dostal střídající Papřok, ale i ten trefil pouze hostujícího brankáře. Další šanci na srovnání měli hosté v 81. minutě opět po rohu, ale domácí Šokala míč vyboxoval do bezpečí. Srovnat se tak hostům podařilo až v 85. minutě, a to zásluhou Ondřeje Zíchy, který zblízka dorazil vyraženou střelu. 2:2. Ani jedno mužstvo nebylo s nerozhodným stavem spokojeno a obě se hnaly do útoku. Vítězství na svou stranu měli hosté možnost zvrátit v 87. minutě, kdy byla Sekaninovi odpískaná hra rukou. K rozehrávce standartní situace se postavil Ondřej Zícha, ale domácí brankář i tento pokus vychytal. Poslední možnost v utkání tak měli domácí, a opět to bylo po rohu, který rozehrával Sekanina, míč se dostal až k Pohludkovi, který rozhodl o výhře domácích 3:2.  

 

Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Velmi těžké utkání proti kvalitnímu soupeři s mladým perspektivním kádrem jsme začali výborně, když jsme se po krásných gólech dostali do dvoubrankového vedení. Bohužel jsme se nevyvarovali chyby, kterou soupeř potrestal a tím jsme ho dostali opět do hry. Po vyrovnání v závěru utkání se strhl boj o rozhodující gól a štěstí se naštěstí přiklonilo na naši stranu.

TJ Sokol Dobrá
Petr Platoš - kapitán: Zápas proti Sedlištím jsme opět nezačali dobře, tentokrát jsme po naší nedůslednosti inkasovali 2 slepené góly po standardních situacích. Naštěstí se z naší první povedené akce trefil Ondra Zicha a tím jsme se dostali zpátky do zápasu, poté byl zápas především o bojovnosti a soubojích, myslím že poměrně vyrovnaný, bez nějakých výraznějších šancí až do závěru, kdy jsme z ojedinělého breaku dali vyrovnávací gól, bohužel pro nás soupeř využil další standardku v 90 minutě. 0 bodů mrzí stejně jako konec vítězné šňůry, ale prohráli jsme s velice kvalitním soupeřem.



Sestavy


FK Sedliště
O. Šokala [-] - J. Palus [-] (46. R. Papřok [-] ) , M. Merta [-] (86. J. Tesařík [-] ) , R. Vlček [-] (79. M. Krejčok [-] ) , T. Sekanina [-] - K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] (79. R. Krpel [-] ) , T. Kusak [-] - P. Mojžíšek [-] (46. K. Šebesta [-] ) -

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - O. Zícha [-] , J. Zicha [-] (58. F. Čapčuch [-] ) , K. Koloničný [-] , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (82. J. Čagala [-] ) , O. Gryžboň [-] , J. Filipčík [-] , F. Georgiovský [-] - R. Foldyna [-] (63. J. Plhal [-] ) -

Místo: Sedliště. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - SMETANA Patrik, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dobrá ma na jaře dobrou formu, myslím si že vyhrají v Sedlišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza