Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Bíteš doma selhala


Branky


9

Kouč Slavík slaví první výhru v Havlíčkově Brodě. A stála za to!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté tahali celý zápas za delší konec provazu. Už v 7. minutě domácí trestuhodně chybovali v rozehrávce, Loup trefil důrazného Víška a míč přeletěl Pelána - 0:1. Za sedm minut bylo srovnáno. Slabší chvilku si vybrali i hosté, když gólman Soukal trefil při rozehrávce napadajícího Jana Pokorného - 1:1. Pak už první poločas patřil hostům. Ve 27. minutě domácí přišli o míč ve středu pole, Fikar poslal do sóla Víška a ten poslal Havlíčkův Brod do vedení - 1:2. Za další tři minuty Pabouskův centr propadl až do sítě - 1:3. Ve 37. minutě centroval znovu Pabousek a tentokrát jeho centr lízl hlavou do sítě Válek - 1:4. Domácí tak měli v kabině po deseti minutách hrůzy o čem přemýšlet.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí oživili hru střídajícími hráči, ale dokázali snížit až po hodině hry. Na rohový kop si na přední tyči naskočil nekrytý Zúbek a poslal míč hlavou do sítě - 2:4. Výhru hostů pečetil v 79. minutě Válek, ke kterému se míč odrazil ve velkém vápně a nekompromisně jej posla do sítě - 2:5.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Nedělní zápas se nám hrubě nepovedl. Jistotu v defenzivě našeho týmu nalomila chyba v rozehrávce a následný nešťastný gól po soupeřem zblokované přihrávce. Soupeř se brzy dopustil stejné chyby, která nam umožnila vyrovnat. Do kolen nás však srazila série standardních situací, které se skončily gólem. Počínali jsme si při nich velice uvolněně a soupeř toho naplno využil. V poločase jsme provedli střídání k oživení atmosféry na hřišti. Několik situací se nám nepodařilo dohrát do lepších pozic k zakončení. Po zápase jsme velice zklamáni. V úvodu sezóny jsme počítali s lepší bodovou bilancí, zvlášť po zápasech se soupeři, kteří pravdĕpodobně nebudou patřit mezi favority soutěže.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - R. Novotný [-] (67. D. Moučka [-] ) , A. Merdita [-] (46. J. Sznapka [-] ) , F. Krula [-] , D. Bartoš [-] (67. A. Macek [-] ) , L. Daněk [-] , M. Zúbek [-] , P. Loup [-] (81. T. Mrňa [-] ) , T. Šperka [-] , M. Pokorný [-] (46. V. Kamenský [-] ) , J. Pokorný [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - A. Dejl [-] (55. J. Coufal [-] ) , L. Dočkal [-] , J. Pavlas [-] (55. A. Novák [-] ) , V. Novák [-] , P. Víšek [-] (55. J. Panský [-] ) , D. Fikar [-] , M. Cakl [-] , V. Hloušek [-] (74. M. Pavlík [-] ) , J. Pabousek [-] , J. Válek [-] (81. J. Bajer [-] )

ŽK: 43. T. Šperka , 47. A. Merdita , 89. M. Zúbek , 90. A. Macek - 38. J. Pavlas , 80. V. Novák , 83. J. Pabousek , 90. J. Bajer .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - RYGL Luboš, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích