A. Savi 89.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 15:00

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Humpolec udolal Polnou


Branky


89. A. Savi
9

Hosté sahali po bodu, ale vše utnul Savi v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Již ve třetí minutě hasil dvě situace hostující gólman Patrik Duba, a to nejprve prudkou přihrávku od vlastního hráče, která šla na roh, ale skluzem a následným odkopem nahrál soupeři, který hned střílel do odkryté branky, ale Duba ještě skvěle doběhl a vyrazil míč na roh. Slavoj se také snažil a bojoval, ale všechny akce skončili buď nepřesnou finální přihrávkou nebo mimo branku humpoleckého brankáře Janoty. Koncem poločasu postupovali domácí sami na Dubu, který skvělým zákrokem vykopl a následný útok Slavoje, který byl v přečíslení tři na dva, nedokázal gólově zakončit.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas lehce na obou stranách opadlo tempo, bylo to i kvůli velkému teplu. Blíže ke střelení branky, ale měl opět Humpolec, kdy po hlavičce zachraňoval Duba na brankové čáře. V závěru přišla 89. minuta a jeden z mnoha nákopů za obranu propadl hotující obraně a Adam Savi vystřelil Humpolci vítězství - 1:0.

 

Slavoj Polná / web



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Utkání s Polnou jsme dobývali obraný blok soupeře. Už v prvním poločase jsme měli několik situací ke vstřelení branky. Když utkání v závěru směřovalo k remíze udeřil po kolmé přihrávce náš střelec Savi. Se vstupem do sezony jsme samozřejmě spokojeni, ale bereme výsledky s pokorou. Víme, že nás těžká utkání teprve čekají

Slavoj Polná
Lukáš Adamec (trenér): Pro kluky to bylo kruté, ale takový je fotbal, kdy rozhodne celé utkání jedna chyba. Kluci celý zápas odpracovali velice poctivě, a tak prohra o to víc bolí.



Sestavy


AFC Humpolec
P. Janota [-] - M. Kameš [-] (75. D. Maršík [-] ) , Š. Zástěra [-] , M. Kodria [-] , J. Pešek [-] , A. Savi [-] , M. Havel [-] , I. Popovych [-] , D. Šerý [-] (75. V. Šmíd [-] ) , O. Luňáček [-] (62. F. Och [-] ) , D. Homola [-] (36. J. Benáček [-] )

Slavoj Polná
P. Duba [-] - V. Voráček [-] , T. Čaloud [-] (71. T. Krečman [-] ) , D. Voráč [-] , I. Kazlou [-] (88. J. Fuxa [-] ) , F. Sobotka [-] , V. Bradáč [-] (90. A. Apfelthaler [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , F. Vošmera [-]

ŽK: 77. D. Maršík , 89. A. Savi , 91. F. Och - 20. M. Pecina .
Počet diváků: 369. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - NEJEZCHLEB Miroslav, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích