D. Šerý 10. (p.)
F. Och 39.
F. Och 56.
A. Savi 62. (p.)
4:1
(2:0)
53. M. Skočovský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 15:00

4.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec si poradil s Břeclaví


Branky


10. D. Šerý (p.) , 39. F. Och , 56. F. Och , 62. A. Savi (p.) - 53. M. Skočovský (p.)
7

Domácí zvládli roli favorita a poradili si s trápící se Břeclaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 11. minutě se domácí dostali do vedení. Humpolec dostal možnost kopat penaltu a tu s přehledem proměnil domácí kapitán Šerý - 1:0. Ve 39. minutě si za hostující obranu naběhl Och, jeho první střelu ještě Fibingr zlikvidoval, ale na důraznou dorážku byl krátký a domácí vedli o dvě branky - 2:0. Ve zbytku prvního poločasu už další branka nepadla.

Domácí si vedení pohlídali

V 53. minutě vykřesal hostům naději Skočovský, který po zbytečném faulu domácích mimo hru proměnil pokutový kop - 2:1. Domácím k opětovnému navýšení vedení stačily tři minuty. To si centr Kodrii našel na přední tyči Och a akrobaticky jej poslal za záda hostujícího brankáře - 3:1. V 62. minutě o osudu utkání rozhodl Savi, který potrestal faul na Maršíka a proměnil i další penaltu v zápase - 4:1. V 66. minutě navíc hostující Trčka vyfasoval druhou žlutou kartu a hosté dohrávali zbytek zápas v oslabení. Domácí tak pohodlně zápas dovedli ke třem bodům.



Sestavy


AFC Humpolec
P. Janota [-] - F. Och [-] (86. J. Benáček [-] ) , A. Zástěra [-] , Š. Zástěra [-] (86. M. Hypš [-] ) , A. Savi [-] (86. V. Kuba [-] ) , M. Havel [-] , D. Šerý [-] (76. V. Šmíd [-] ) , O. Luňáček [-] , D. Maršík [-] , M. Kameš [-] , M. Kodria [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Mazuch [-] (73. M. Tesař [-] ) , T. Trčka [-] , F. Grábl [-] (88. V. Borýsek [-] ) , M. Skočovský [-] , T. Vocílka [-] , M. Malacka [-] (88. N. Havlena [-] ) , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] , T. Kovařík [-] (62. A. Souchop [-] ) , Š. Herman [-]

ŽK: 27. D. Maršík , 49. M. Kameš , 52. Š. Zástěra - 32. F. Grábl , 35. T. Vocílka , 44. D. Fibingr , 46. T. Trčka , 72. F. Mazuch . ČK: 66. T. Trčka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: RYGL Luboš - JAHODA Jaroslav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích