K. Labaran 15.
M. Pecina 84. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár se trápil i v Polné


Branky


15. K. Labaran , 84. M. Pecina (p.)
10

Žďárské trápení nemá konce. Hosté padli na půdě nováčka soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vstup do utkání měli lepší hosté. V 1. minutě po centru zprava z dobré pozice střílel Sodomka k tyči, ale brankář Duba jeho pokus vyrazil. V 5. minutě po rohu Vitásek zakončil nad branku. Ve 12. minutě se objevil v dobré pozici Šerý, ale jeho pokus končí také nad brankou Duby. Nedáš dostaneš zafungovalo v 15. minutě, kdy rychlý protiútok zakončil domácí Labaran - 1:0. Další minuty mnoho zajímavého nenabídly a tak až další centr zleva v 37. minutě zakončil Šerý opět jen nad branku. Poločas tedy vyzněl pro domácí, kteří dokázali jednou skórovat.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se hosté pokoušeli o vyrovnání, ale naráželi do dobře zformované obrany domácích. V 67. minutě po nahrávce od Trojánka v dobré pozici nedosáhl na míč před odkrytou brankou Severa. A tak se nakonec definitivně rozhodlo v závěru, kdy domácí v 84. minutě proměnili Pecinou pokutový kop - 2:0.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Slavoj Polná (web): Žďár byl v první půli velice fotbalový a na dlouhý čas vždy přišpendlil Slavoj na vlastní polovinu, ale výborně bránící domácí tým i někdy s trochou štěstí dokázal všechny situace odvrátit. Druhý poločas se hosté snažili o vyrovnání, ale stejně jako první poločas se jim velice dobře hrající obrana a v podstatě celý tým Slavoje nepodařilo dostat do vyložené šance. lavoj si tak připsal vybojované body, ikdyž Ždár byl velice silný soupeř, který předváděl pěkný fotbal, na Slavoj to nestačilo.




Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - M. Drápela [-] (87. A. Apfelthaler [-] ) , T. Čaloud [-] (85. J. Fuxa [-] ) , D. Voráč [-] (79. T. Krečman [-] ) , I. Kazlou [-] , K. Labaran [-] , V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , F. Sobotka [-] , T. Diviš [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - O. Horák [-] , J. Jiroušek [-] (69. J. Dočekal [-] ) , P. Severa [-] (69. D. Galia [-] ) , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] (78. M. Srnský [-] ) , D. Krajčo [-] , A. Mach [-] (57. D. Novotný [-] ) , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 68. I. Kazlou , 71. T. Čaloud , 89. P. Duba - 52. A. Mach , 60. Č. Vitásek , 84. T. Jícha .
Počet diváků: 299. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - TERBER Ondřej, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: remíza

Bude do vyrovnaný zápas, kde si celky rozdělí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích