1:3
(0:1)
22. M. Mikáč
65. M. Mikáč (p.)
87. J. Hloch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav slaví první výhru


Branky


79. T. Mazač - 22. M. Mikáč , 65. M. Mikáč (p.) , 87. J. Hloch
9

Hosté celý zápas vedli a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Lépe začali domácí fotbalisté. Již v 6. minutě kopali roh, s centrem si hostující Kristoň poradil, když míč odkopl. Tři minuty na to fauloval břeclavský Ryšavý, byla z toho standardka pro domácí tým. Po rozehrání Niederlem hlavičkuje těsně vedle Vacek. V 15. minutě vznikl závar před hostující bránou, Honzlovi se nepodařilo propálit míč do sítě. V 19. minutě podnikli domácí útoční výpad směrem k bráně Břeclavi, zakončoval Homolka střelou po zemi, avšak neměl přesnou mušku. Jednu minutu na to musel zasahovat domácí gólman Pech, když střelu hostí efektně i efektivně vytáhl na roh. Jeho rozehrání si domácí pohlídali a naopak šli do protiútoku. Ten skončil rohovým kopem pro Pelhřimov. Homolka nacentroval míč do vápna, gólman hostí Sova jej vyboxoval a hosté šli do brejku, který zakončili gólově – 0:1. Ve 31. minutě kopali břeclavští fotbalisté další roh, zakončení šlo opět nad bránu. Ve 42. minutě vybojoval roh i pro domácí útočník Fialka. Centrovaný míč Homolky si ve vápně našel jen hlavičkující hosty. V závěru první půle ještě hostující hráč tečoval pokus domácích, ale další roh již domácí nestihli rozehrát, skončil první poločas.

 

Hosté si vedení pohlídali

Dvě minuty po změně stran se ocitl v šanci Šimon, když hlavičkoval těsně vedle Sovovy brány po centru Homolky. Chvíli na to vybojoval pro Břeclav rohový kop Mazuch, gólově ale zůstal nevyužit. V 53. minutě fauloval Vocílka Honzla a uviděl za to žlutou kartu. Po následné standardce zakončoval Šimon, gólman hostí byl pozorný. Dvě minuty na to přišla další standardka pro Pelhřimov, po faulu na Honzla. Zakončuje opět Šimon a střílí branku, který následně nebyla pro ofsajd uznána. Gól na druhé straně v 64. minutě ovšem platil. Domácí gólman fauloval ve vápně soupeře z Břeclavi, kterého si předtím nechala utéct obrana. Následovala tak žlutá karta pro Pecha a pokutový kop. Ten Břeclavští proměnili a bylo to 0:2. V 76. minutě upadl ve vápně Grábl, ale penalty se dožadoval marně. Po dvojím ošetřování hráčů hostí na hrací ploše se domácím podařilo snížit na 1:2, což je trochu nakoplo. V 78. minutě se trefil Mazáč. Hosté již začali kouskovat hru a i přes závěrečný tlak domácích fotbalistů se jim podařilo chvíli před koncem skórovat potřetí, když předtím domácí obrana nechala před bránou samotného Hlocha – 1:3.   FK Pelhřimov / web

 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Věděli jsme, že je Břeclav lepší směrem dopředu, než dozadu, ale bohužel jsme nevyužili počáteční šance a inkasovali laciné góly. Soupeř byl od prvního gólu lepší, my jsme se do zakončení dostávali komplikovaně.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - J. Honzl [-] (65. A. Fikar [-] ) , J. Fialka [-] (65. T. Mazač [-] ) , D. Viktora [-] , F. Morava [-] (78. J. Adam [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

MSK Břeclav
T. Sova [-] - M. Malacka [-] (78. J. Hloch [-] ) , D. Ryšavý [-] , M. Kriston [-] (56. R. Knotek [-] ) , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] (89. M. Tesař [-] ) , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-] , F. Grábl [-] , F. Mazuch [-] (78. T. Trčka [-] ) , T. Vocílka [-] (56. M. Skočovský [-] )

ŽK: 63. L. Pech , 86. A. Šimon - 53. T. Vocílka , 71. F. Mazuch , 90. T. Sova .
Počet diváků: 306. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - MACH Karel, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích