L. Daněk 80. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velké Bíteši rozhodla penalta


Branky


80. L. Daněk (p.)
9

Domácí před solidní návštěvou berou tři body, a to díky pokutovému kopu z 80. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Opatrný první poločas nabídl jen málo vzruchu před oběma brankami. Mužstva si sice vzájemně vyměnila své navštívenky, stav na ukazateli skóre však zůstával dlouho neměnný 0:0. 

Domácí v závěru rozhodli

Po změně stran zápas přece jen nabral vyšší obrátky a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy padne první branka. Ani jedno z mužstev však některou ze svých šancí nedokázalo proměnit. Když už se zdálo, že se oba soupeři rozejdou s remízou, přišla v 79. minutě situace, po které rozhodčí Štipčák musel nařídit pokutový kop. Domácí útočník se prodral do pokutového území, chytře si pokryl míč na úrovni pravé tyče hostující branky, posunul si jej do lepší střelecké pozice, ale než stačil vystřelit, byl zezadu oběma rukama zadržen obráncem Tasovic. K penaltě se postavil Daněk a proměnil – 1:0. V hektickém závěru poté hostující Blahoudek obdržel druhou žlutou kartu a musel se odporoučet do kabin, přesto hosté i v deseti hráčích sahali po remíze.

 

FC PBS Velká Bíteš / web

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Domácí drželi míč, my jsme pozorně bránili, ale prvních patnáct, dvacet minut jsme se nemohli dostat vůbec do hry. Nedařilo se nám podržet vepředu míč, nedali si tři kloudné přihrávky po sobě a působili jsme bojácně. V té době domácím nebyl uznán gól z důvodu ofsajdu a pak hlavičkovali z nadějné pozice naštěstí vedle. To byly všechny domácí šance. Postupně jsme se zlepšovali, začali kombinovat a podnikali jsme velmi nebezpečné brejky. Pavel Lapeš se dokázal dostat do dvou velkých brankových příležitostí ve vápně, ale k naší škodě jednou netrefil dobře míč při zakončení nebo jej domácí obránce odstavil od míče. Ve druhém poločase se obrázek hry moc nezměnil, my jsme stále více útočili do otevřenější obrany a proto jsem věřil, že si minimálně bod odvezeme. Deset minut před koncem postupoval Laďa Císař ze strany sám na domácího brankáře, snažil se ho obstřelit, ale bohužel míč těsně minul branku domácích. Po následné rozehrávce se Bíteš dostala k našemu vápnu, kdy jsme nedovoleně bránili, rozhodčí nechal výhodu a když Jirka Koukal vyrazil střelu od dalšího domácího hráče, až poté byl proti nám odpískán pokutový kop. Ten domácí s jistotou proměnili. Následně jsme posílili útok, měli jsme převahu a hezké křídelní akce, ale žádný z centrů se nám nepodařilo zakončit gólem. Bohužel naši snahu zkomplikovalo vyloučení po dvou žlutých kartách, ale i v deseti jsme domácím zle zatápěli. Náš závěrečný rohový kop šel podpořit do vápna i Jirka Koukal, ale domácí, s vypětím všech sil, nejtěsnější vedení dokázali udržet. Mrzí mě více skutečností, než jen nepovedený výsledek. Konkrétně, přišli jsme o Dana Odehnala, který poprvé v tomto ročníku nastoupil v základní sestavě, bohužel pro zranění musel opět odstoupit, zranění některých dalších hráčů a hlavně obdržená červená po dvou žlutých, po které bylo mužstvo oslabeno při závěrečné snaze o vyrovnání a oslabeno bude i v dalším zápase.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - M. Pokorný [-] (64. F. Krula [-] ) , D. Moučka [-] (70. J. Pokorný [-] ) , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , R. Novotný [-] (64. J. Sznapka [-] ) , V. Kamenský [-] (70. T. Mrňa [-] ) , A. Macek [-] (60. Z. Traxl [-] ) , P. Loup [-] , D. Bartoš [-] , T. Šperka [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , D. Odehnal [-] (19. P. Šuba [-] ) , M. Garčic [-] (58. L. Císař [-] ) , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (58. P. Bakaj [-] ) , P. Lapeš [-] , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] (75. J. Vašina [-] ) , P. Železný [-]

ŽK: 80. M. Blahoudek , 92. P. Šuba . ČK: 87. M. Blahoudek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Štipčák Martin - KOSTELNÍK Tomáš, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích