Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná vydolovala bod v nastavení


Branky


11

Břeclav vedla o dvě branky, ale vedení neudržela, když ve čtvrté nastavené minutě vyrovnal Pecina!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas začal hodně divoce a od začátku se hrál hodně otevřený fotbal, kdy se střídaly šance na obou stranách. Hosty podržel vynikající Duba, který vychytal několik tutových šancí Břeclavi. Ve 30. minutě však udeřila Břeclav, která využila rychlý protiútok a Skočovský dal vedoucí branku - 1:0. Od té chvíle se obraz hry změnil a Břeclav hosty zamkla na vlastní polovinu, kdy toho využila ve 37. minutě napodruhé, kdy Mikáč se krásně trefil z přímáku za hranicí vápna - 2:0. Slavoj od vstřeleného gólu nemohl najít recept na velice aktivní domácí a do poločasu ještě mohla Břeclav zvýšit skóre, ale Duba byl proti.

Hosté v závěru srovnali

Druhý poločas se hrálo více ve středu hřiště, kdy Slavoj postupem času získával lehkou převahu, které využil v 69. minutě Čaloud - 2:1. Od té chvíle domácí hodně znervózněli, což bylo vidět i na hřišti a Slavoj si tím vytvářel šance. O dělbě bodů rozhodl úplný závěr, kdy zaslouženou remízu vystřelil v 94. minutě Pecina, který tečoval přímák Khalida - 2:2.

Slavoj Polná / web



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec (trenér): První poločas jsme hráli zbytečně otevřený fotbal, šance střídala šanci na obou stranách. Domácí výběr měl rychlý přechod do útoku a naše mezery ve hře po zásluze potrestal dvěma góly. Do druhého poločasu jsme udělali změny jak v sestavě, tak v rozestavení. Kontaktní gól Čalouda nás ještě více nakopl. S blížícím se koncem zápasu jsme Břeclav přikovali k vápnu. Sice v poslední možné chvíli, ale naprosto zaslouženě se nám podařilo vyrovnat. Stínem utkání bylo velmi špatné hřiště a slaboučký "výkon" trojice arbitrů. Bodíku z Břeclavi si velmi vážíme.



Sestavy


MSK Břeclav
T. Sova [-] - F. Mazuch [-] (60. M. Malacka [-] ) , T. Trčka [-] , F. Grábl [-] , D. Ryšavý [-] , M. Skočovský [-] (83. T. Vocílka [-] ) , M. Mikáč [-] (89. M. Tesař [-] ) , C. Hynek [-] (83. A. Souchop [-] ) , R. Knotek [-] , J. Hloch [-] (60. M. Kriston [-] ) , Š. Herman [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - K. Labaran [-] , T. Diviš [-] , M. Drápela [-] (72. T. Krečman [-] ) , A. Apfelthaler [-] (46. T. Čaloud [-] ) , D. Voráč [-] (46. V. Voráček [-] ) , I. Kazlou [-] , V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , F. Sobotka [-]

ŽK: 59. T. Trčka , 93. M. Kriston - 31. A. Apfelthaler , 35. V. Bradáč , 78. K. Labaran , 92. P. Duba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - VLK Ondřej, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: výhra domácích

Břeclav to doma zvládne a potvrdí první letošní body z minulého kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích