A. Savi 11. (p.)
O. Luňáček 18.
M. Havel 77.
3:1
(2:0)
76. D. Rudyk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec bere tři body


Branky


11. A. Savi (p.) , 18. O. Luňáček , 77. M. Havel - 76. D. Rudyk
13

Humpolci se daří a potvrdil to i proti rezervě Líšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V Humpolci domácí do zápasu vstoupili na jedničku a hostům vstřelili rychlé dvě branky. V 11. minutě byl domácí hráč faulován, když do hostující vápna pronikl z pravé strany. K penaltě se postavil Savi a tvrdou ránou k tyči ji nekompromisně proměnil - 1:0. V 18. minutě hosté neuhlídali rohový kop, když nejdříve skončil míč na břevně a následně ho do sítě doklepl Luňáček - 2:0. V dalším průběhu prvního poločasu další branka nepadla.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Po přestávce solidní návštěva 250 diváků viděla další dvě branky. V 76. minutě hosté snížili, když se po rohovém kopu prosadili i hosté. Střelcem byl důrazný Rudyk - 2:1. Za chvíli si však domácí vzali pohodlné vedení zpět. Hned po rozehrávce se totiž po dlouhém nákopu hostující gólman Ulrich nedomluvil s Červíkem a míč dovedl do prázdné brány Havel - 3:1. V dalším průběhu už domácí další komplikace nedovolili a došli si pro tři body.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Myslím si, že to bylo naše nejlepší podzimní utkání a s velmi kvalitním soupeřem. Na soupeře jsme se detailně a výborně připravili. První poločas byl v naší režii díky vysokému napadání a aktivní hrou. Až ve druhém poločase nám to Líšeň zkomplikovala. Chtěl bych pochválit celý tým za skvělý výkon a nasazení




Sestavy


AFC Humpolec
P. Janota [-] - F. Och [-] (84. V. Šmíd [-] ) , A. Zástěra [-] (63. V. Havlín [-] ) , D. Homola [-] , Š. Zástěra [-] , J. Maršík [-] (63. D. Maršík [-] ) , A. Savi [-] , M. Havel [-] , I. Popovych [-] (78. D. Šerý [-] ) , O. Luňáček [-] (84. M. Kameš [-] ) , M. Kodria [-]

SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - R. Dostálek [-] , A. Svoboda [-] (57. T. Bílek [-] ) , D. Rudyk [-] , L. Hanuš [-] , M. Toczyski [-] (85. R. Matocha [-] ) , P. Šíp [-] (46. M. Daněk [-] ) , O. Horký [-] , D. Džupeňuk [-] , M. Ferlay [-] (74. V. Červík [-] ) , L. Fall [-] (85. Y. Guttler [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Poláček David - ZELENÝ Martin, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Skočovský
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Domácí potvrdí výbornou formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích